Őrlés | Berendezések és eszközök | Élelmiszeripar

Az élelmiszer feldolgozás során alkalmazott méretcsökkentési műveleteket, mint pl. az aprítás, őrlés, darálás, granulálás, reszelés, szeletelés és kockázás, szemcseméret csökkentésnek nevezik. A megfelelő berendezések kiválasztását meghatározó fő tényezők közé tartozik a termék jellege, a kívánt részecskeméret eloszlás és a gyártási kapacitás. A holimex.hu-n könnyű hozzáférést biztosítunk az élelmiszer szemcseméret csökkentési megoldások széles választékához. Itt találhat leírást csokoládé és kávédaráló berendezésekről, liszt előállítására szolgáló malmokról búzából, vagy egyéb gabonafélékből, valamint élelmiszerporok, paszták előállítására szolgáló őrlőberendezésekről, szeletelőkről, reszelőkről és granulátorokról.

Tovább...
36 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Kézi tubuszáró

Kézi tubuszáró

A műanyag, vagy laminált tubusokat töltő laboratóriumok és kis gyártási kapacitású termelőüzemek jellemzően különböző gépeket használnak a tubusok lezárásához. Ezek a gyártók alkalmaznak egy lezáró eszközt, csővágót a felesleges cső...

Fémtubus záró gép - kézi

Fémtubus záró gép - kézi

Fémtubus záró gép: A terméket fém tubusban kiszerelő üzemben kis gyártási tételek esetén a megtöltött tubus nyitott végét felcsavarással és préseléssel zárják le.  Egyes gyártók rendszerint ennél a műveletnél helyeznek...

Gabona extruder - ipari méretű gyártáshoz

Gabona extruder - ipari méretű gyártáshoz

A formázott és töltött extrudált reggeli és gyorsételek rendkívül népszerűek a fogyasztók körében, bár a megbízhatóan kiváló minőségben való gyártásuk nagy méretekben összetett és kevésbé hatékony lehet. Egy eredetileg a...

Müzli extruder (csipszekhez is)

Müzli extruder (csipszekhez is)

Nagy értékű összetevőkből álló kis adagok gyártását nem gazdaságos üzemi méretű termelő extruderen feldolgozni. Hasonlóan, a kutatás és fejlesztés amely nagyobb kibocsátást igényel, költséges, ha a meglévő termelő berendezés sort...

Asztali extruder műzlikhez és csipszekhez

Asztali extruder műzlikhez és csipszekhez

Az extrudált termékek nagyon népszerűek a reggeli gabonafélék és csipszek között. Az új ötletek kipróbálásához, tervezéséhez, kipróbálásához és vizsgálatához nagyon nem hatékony az üzemi mérető termelő berendezés használata. Egy kiemelkedő...

Gabona aprítógép (shredder) - főtt gabonafélékhez

Gabona aprítógép (shredder) - főtt gabonafélékhez

A főtt gabonafélék foszlatásával újszerű reggeli és falatozó termékek alakíthatók ki, egyes adalékanyagok hozzáadásával akár egészségügyi szempontból jótékony hatással. A legjobb minőség és a legmegbízhatóbb termékek eléréséhez különleges Gabona aprítógép...

Kolloid malom

Kolloid malom

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kolloid malom: rendkívül finom emulziók és magas minőségű diszperziók készítéséhez gyakran választanak nagynyomású homogenizálókat.  Ezek a gépek lökéshullámot használnak a rendkívül finom szemcsék nagyon egyenletes eloszlásának létrehozásához.  Azonban, ezek rendelkezésre...

Korund tárcsás malom

Korund tárcsás malom

Korund - tárcsás malom: viszkózus folyadékok vagy paszták, nedves őrlemények, olajos magvakat, mint földimogyoró vaj, mustár és kenőanyagok tartalmazó anyagok nedves őrlése sikeresen elvégezhető forgó korund tárcsákat tartalmazó malmokban.  Ezeket...

Kisteljesítményű cukormalom, alapberendezés

Kisteljesítményű cukormalom, alapberendezés

A porcukor széleskörűen alapvető összetevője a sütödék, édesipari üzemek, cukrászdák termékeinek. A kisüzemek őrölt porcukrot vásárolnak, ez pluszköltséget és tárolási szükségletet jelent a gyártás során. Egy, a kifejezetten kisüzemi célokra...

Kisüzemi szeletelőgép diófélékhez

Kisüzemi szeletelőgép diófélékhez

Kisüzemi szeletelőgép: Számos cukrászati és sütőipari termék előállításához használnak dióféléket akár fő összetevőként, akár dekorációként. Sok recept megköveteli, hogy a felhasznált diófélék pontosan a kívánt méretre legyenek felszeletelve. A hagyományos...

Műzliszelet gyártó gép - Belépő szintű

Műzliszelet gyártó gép - Belépő szintű

Műzliszelet gyártó gép: A műzli- és gabonaszeletek egyre növekvő népszerűségnek örvendenek, mind nassolnivalóként, mind teljes értékű természetes összetevőkből álló ételként. A magasabb minőségű puhább szeletek gazdaságos gyártása komoly kihívás volt...

Gömbszegmens szelep - High containment

Gömbszegmens szelep - High containment

Gömbszegmens szelep: A homogenizálókra és szárítókra szerelt szelepek általában nem  holttérmentesek, amelyek megakadályozzák a teljes termékmennyiség  ürítését, és ez negatívan hat a berendezések kihozatalra. Az átlagos szelepek ezen túlmenően nehezen...

  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Még nem biztos abban, mit keres?
Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Őrlési technológia csokoládé, kávé és egyéb élelmiszerekhez

A megfelelő őrlő berendezést keresi? Különféle speciális őrlő berendezések széles választékát kínáljuk igényeinek megfelelően.

A csokoládéipar számára kínált gépek közé tartoznak a kakaómassza őrlés, a két hengeres csokoládémassza előfinomító hengerszék, a három és az öt hengeres hengerszékek, a hűtött kivitelű bevonó massza és csokoládé keverők, golyósmalmok. Itt találhatók a függőleges és vízszintes golyósmalmok a csokoládéfinomításhoz és a kakaó bab pörkölést, darálást követő winnowing művelet, rostálással. Megtalálhatók továbbá a szakaszos és a folyamatos csokoládé gyártósorok 200 kg-os kapacitástól kezdődően. Tekintse meg a kávé feldolgozással kapcsolatos eszközeinket, mint pl. kávébab őrlőt az ipar vagy boltok számára, hengerszékeket, kalapácsos darálókat és kőmalmokat.

A speciális őrlő berendezésekhez tartozik a korund tárcsás malom, nagyon finom csapos malom, a nedves és viszkózus alapanyagok őrléséhez, szemcseméretének csökkentéséhez, olajos és zsíros termékekhez, kolloid malmok az ultra finomságú emulziók előállításához, légosztályozók vagy légsugármalmok az ultra finom őrléshez, és kalapácsos malmok az aprításhoz és zúzáshoz.

Bemutatjuk az élelmiszer őrlő eszközünket cukorhoz, (gyógy)növényekhez és fűszerekhez. Keverőket és dagasztókat a cukor alapú receptekhez, az olajos magokhoz, és vágó (szeletelő) berendezéseket, például zöldségekhez, vagy sajtokhoz.  

Célunk, hogy ügyfeleinket a legjobb élelmiszer őrlési tanácsokkal lássuk el. Mérnökeink segítik a végtermék higiéniájának és minőségének növelésével, valamint a gyártósorok hatékonyságával az élelmiszer előállítás folyamatát. Szorosan együttműködünk egy kiválasztott principálisokból álló nemzetközi hálózattal és biztosítjuk mérnökeink számára a legújabb ipari őrlési technológiák ismeretét. Kizárólag a partnereink által forgalmazott berendezések válogatott kínálatát tüntetjük fel oldalunkon.  Ha további információkra vagy segítségre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba, készséggel állunk rendelkezésére.