Az élelmiszer feldolgozás során alkalmazott méretcsökkentési műveleteket, mint pl. az aprítás, őrlés, darálás, granulálás, reszelés, szeletelés és kockázás, szemcseméret csökkentésnek nevezik. A megfelelő berendezések kiválasztását meghatározó fő tényezők közé tartozik a termék jellege, a kívánt részecskeméret eloszlás és a gyártási kapacitás. A holimex.hu-n könnyű hozzáférést biztosítunk az élelmiszer szemcseméret csökkentési megoldások széles választékához. Itt találhat leírást csokoládé és kávédaráló berendezésekről, liszt előállítására szolgáló malmokról búzából, vagy egyéb gabonafélékből, valamint élelmiszerporok, paszták előállítására szolgáló őrlőberendezésekről, szeletelőkről, reszelőkről és granulátorokról.
Tovább...A külön töltő és kupakoló állomást működtető gyártók alacsony átbocsátási teljesítménnyel kell hogy számoljanak a megnövekedett működési ciklusidők miatt. Ráadásul, ha többféle terméket, mint például folyadékokat, olajokat, krémeket, kenőcsöket is...
Az akár 30 liter űrtartalmú palackok kupakkal történő lezárásához, kisebb gyártási kapacitás esetén, nagy pontosságú, robusztus és rugalmas egyfejes kupakzáró gépre van szükség. Az ital- és vegyiparban használt kupakzáró berendezéseknek...
Az akár 2,5 literes palackok önálló lezárásához robusztus és rugalmas gépre van szükség, nagy sebességgel és pontossággal. Az italgyártásnál és vegyiparban használt palack kupakzáróknak megbízhatónak és gyorsnak kell lenniük, és...
Az élelmiszeripari, vegyipari és kozmetikai iparban számos esetben létfontosságú a gyors, pontos és megbízható töltő- és kupakzáró megoldás, amely sokféle folyadékot képes kezelni, beleértve a nagy viszkozitású és habzó termékeket...
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Az élelmiszeripar, vegyipar és kozmetikai ipar palackjainak és flakonjainak különálló gépekkel történő feltöltése és lezárása drága és nem hatékony. Jobb megoldás egy kombinált monoblokk folyadéktöltő és kupakzáró gép, amely helyet...
A főtt gabonafélék foszlatásával újszerű reggeli és falatozó termékek alakíthatók ki, egyes adalékanyagok hozzáadásával akár egészségügyi szempontból jótékony hatással. A legjobb minőség és a legmegbízhatóbb termékek eléréséhez különleges Gabona aprítógép...
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kolloid malom: rendkívül finom emulziók és magas minőségű diszperziók készítéséhez gyakran választanak nagynyomású homogenizálókat. Ezek a gépek lökéshullámot használnak a rendkívül finom szemcsék nagyon egyenletes eloszlásának létrehozásához. Azonban, ezek rendelkezésre...
Korund - tárcsás malom: viszkózus folyadékok vagy paszták, nedves őrlemények, olajos magvakat, mint földimogyoró vaj, mustár és kenőanyagok tartalmazó anyagok nedves őrlése sikeresen elvégezhető forgó korund tárcsákat tartalmazó malmokban. Ezeket...
A porcukor széleskörűen alapvető összetevője a sütödék, édesipari üzemek, cukrászdák termékeinek. A kisüzemek őrölt porcukrot vásárolnak, ez pluszköltséget és tárolási szükségletet jelent a gyártás során. Egy, a kifejezetten kisüzemi célokra...
Kisüzemi szeletelőgép: Számos cukrászati és sütőipari termék előállításához használnak dióféléket akár fő összetevőként, akár dekorációként. Sok recept megköveteli, hogy a felhasznált diófélék pontosan a kívánt méretre legyenek felszeletelve. A hagyományos...
Lineáris szita: A por leválasztása és a magok osztályozása fontos lépése a kiváló minőségű szeletelt, darált vagy őrölt, aprított alapanyagok előállításának. A kisüzemi gyártás során fontos, hogy többféle terméket dolgozhassanak...
Gömbszegmens szelep: A homogenizálókra és szárítókra szerelt szelepek általában nem holttérmentesek, amelyek megakadályozzák a teljes termékmennyiség ürítését, és ez negatívan hat a berendezések kihozatalra. Az átlagos szelepek ezen túlmenően nehezen...
A megfelelő őrlő berendezést keresi? Különféle speciális őrlő berendezések széles választékát kínáljuk igényeinek megfelelően.
A csokoládéipar számára kínált gépek közé tartoznak a kakaómassza őrlés, a két hengeres csokoládémassza előfinomító hengerszék, a három és az öt hengeres hengerszékek, a hűtött kivitelű bevonó massza és csokoládé keverők, golyósmalmok. Itt találhatók a függőleges és vízszintes golyósmalmok a csokoládéfinomításhoz és a kakaó bab pörkölést, darálást követő winnowing művelet, rostálással. Megtalálhatók továbbá a szakaszos és a folyamatos csokoládé gyártósorok 200 kg-os kapacitástól kezdődően. Tekintse meg a kávé feldolgozással kapcsolatos eszközeinket, mint pl. kávébab őrlőt az ipar vagy boltok számára, hengerszékeket, kalapácsos darálókat és kőmalmokat.
A speciális őrlő berendezésekhez tartozik a korund tárcsás malom, nagyon finom csapos malom, a nedves és viszkózus alapanyagok őrléséhez, szemcseméretének csökkentéséhez, olajos és zsíros termékekhez, kolloid malmok az ultra finomságú emulziók előállításához, légosztályozók vagy légsugármalmok az ultra finom őrléshez, és kalapácsos malmok az aprításhoz és zúzáshoz.
Bemutatjuk az élelmiszer őrlő eszközünket cukorhoz, (gyógy)növényekhez és fűszerekhez. Keverőket és dagasztókat a cukor alapú receptekhez, az olajos magokhoz, és vágó (szeletelő) berendezéseket, például zöldségekhez, vagy sajtokhoz.
Célunk, hogy ügyfeleinket a legjobb élelmiszer őrlési tanácsokkal lássuk el. Mérnökeink segítik a végtermék higiéniájának és minőségének növelésével, valamint a gyártósorok hatékonyságával az élelmiszer előállítás folyamatát. Szorosan együttműködünk egy kiválasztott principálisokból álló nemzetközi hálózattal és biztosítjuk mérnökeink számára a legújabb ipari őrlési technológiák ismeretét. Kizárólag a partnereink által forgalmazott berendezések válogatott kínálatát tüntetjük fel oldalunkon. Ha további információkra vagy segítségre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba, készséggel állunk rendelkezésére.