Őrlés | Berendezések és eszközök | Élelmiszeripar

Az élelmiszer feldolgozás során alkalmazott méretcsökkentési műveleteket, mint pl. az aprítás, őrlés, darálás, granulálás, reszelés, szeletelés és kockázás, szemcseméret csökkentésnek nevezik. A megfelelő berendezések kiválasztását meghatározó fő tényezők közé tartozik a termék jellege, a kívánt részecskeméret eloszlás és a gyártási kapacitás. A holimex.hu-n könnyű hozzáférést biztosítunk az élelmiszer szemcseméret csökkentési megoldások széles választékához. Itt találhat leírást csokoládé és kávédaráló berendezésekről, liszt előállítására szolgáló malmokról búzából, vagy egyéb gabonafélékből, valamint élelmiszerporok, paszták előállítására szolgáló őrlőberendezésekről, szeletelőkről, reszelőkről és granulátorokról.

Tovább...
50 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Együlékes szelep

Együlékes szelep

Együlékes szelep: A Südmo a szelepgyártás terén szerzett sokéves tapasztalatára alapozva átfogó, kifinomult kétülékes szelepet kínál az élelmiszer- és italiparban a legkülönbözőbb gyártási folyamatok megvalósításához és automatizálásához. A széles választék...

Higiénikus pillangószelep

Higiénikus pillangószelep

Higiénikus pillangószelep: A Südmo a szelepgyártás terén szerzett sokéves tapasztalatára alapozva átfogó, kifinomult kétülékes szelepet kínál az élelmiszer- és italiparban a legkülönbözőbb gyártási folyamatok megvalósításához és automatizálásához. A széles választék...

Dupla ülékes szelep

Dupla ülékes szelep

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dupla ülékes szelep: A Südmo a szelepgyártás terén szerzett sokéves tapasztalatára alapozva átfogó, kifinomult kétülékes szelepet kínál az élelmiszer- és italiparban a legkülönbözőbb gyártási folyamatok megvalósításához és automatizálásához. Miért érdemes...

Containment zsák szeleppel

Containment zsák szeleppel

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Containment zsák:Az ACUBE egy integrált egyszer használatos tárolórendszer, amely a rugalmas csomagolóegység kiváló és céltudatos továbbfejlesztése. A nyitott töltési és ürítési folyamat a múlté! Megfelel az elsődleges csomagolással és a...

Containment szelep - ATEX környezetbe

Containment szelep - ATEX környezetbe

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Containment szelep: a gyógyszer aktív hatóanyagok letöltése, vagy áttöltése során fennáll a kiporzás veszélye, ami a kezelő egészségére káros hatással lehet. Ezen túl az anyag áttöltése a nem megfelelő zárás...

Osztott pillangószelep - Egyszer használatos

Osztott pillangószelep - Egyszer használatos

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Osztott pillangószelep, dokkolószelep: a gyógyszer aktív hatóanyagok letöltése, vagy áttöltése során fennáll a kiporzás veszélye, ami a kezelő egészségére káros hatással lehet. Ezen túl az anyag áttöltése a nem megfelelő...

Gabona aprítógép (shredder) - főtt gabonafélékhez

Gabona aprítógép (shredder) - főtt gabonafélékhez

A főtt gabonafélék foszlatásával újszerű reggeli és falatozó termékek alakíthatók ki, egyes adalékanyagok hozzáadásával akár egészségügyi szempontból jótékony hatással. A legjobb minőség és a legmegbízhatóbb termékek eléréséhez különleges Gabona aprítógép...

Konzervdoboz szárító légborotva

Konzervdoboz szárító légborotva

A nagy kapacitású, konzervdobozok töltésére alkalmas gyártó sorok áteresztőképessége és hatékonysága elsőrendű szempont. A szárítási funkció mindig kritikus pont a technológiában, elsősorban a szárítást követő technológiai lépéseket figyelembe véve: úgy,...

PET palack szárító gép

PET palack szárító gép

Az élelmiszeripar területén, üveg és PET palackba történő töltéskor, gyakran tapasztalhatunk visszamaradt nedvességet, szennyeződést az palackok felületén, hőkezelés és töltés után. Ez nehézséget okozhat a technológia soron következő folyamatainál, a...

Konzervdoboz nyomtató beépített szárítórendszerrel

Konzervdoboz nyomtató beépített szárítórendszerrel

A dátum és batch sorszám konzervdobozokra történő nyomtatása megkívánja a szennyeződés és nedvesség mentes felületet, ellenkező esetben a nyomtatás nem lesz tökéletes. A szárítási és portalanítási folyamathoz általában két önálló...

Zacskó szárító gép

Zacskó szárító gép

A rugalmas zacskóba történő csomagolási mód kedvelt, nagyon elterjedt az élelmiszeriparban. Mielőtt a további technológiai szakaszokba lépnek a zacskók, a feliratozás, minőségellenőrzés, másodlagos csomagolás előtt a zacskókat le kell szárítani,...

Pormentesítő gép - lefúvatás termékekről

Pormentesítő gép - lefúvatás termékekről

Pornemű anyagok üveg vagy műanyag tégelyekbe történő csomagolása esetén porlerakódás keletkezik a tárolóedények falán, ezeket el kell távolítani, mielőtt a tárolók a gyártási folyamat következő egységébe kerülnek, úgy, mint a...

  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Még nem biztos abban, mit keres?
Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Őrlési technológia csokoládé, kávé és egyéb élelmiszerekhez

A megfelelő őrlő berendezést keresi? Különféle speciális őrlő berendezések széles választékát kínáljuk igényeinek megfelelően.

A csokoládéipar számára kínált gépek közé tartoznak a kakaómassza őrlés, a két hengeres csokoládémassza előfinomító hengerszék, a három és az öt hengeres hengerszékek, a hűtött kivitelű bevonó massza és csokoládé keverők, golyósmalmok. Itt találhatók a függőleges és vízszintes golyósmalmok a csokoládéfinomításhoz és a kakaó bab pörkölést, darálást követő winnowing művelet, rostálással. Megtalálhatók továbbá a szakaszos és a folyamatos csokoládé gyártósorok 200 kg-os kapacitástól kezdődően. Tekintse meg a kávé feldolgozással kapcsolatos eszközeinket, mint pl. kávébab őrlőt az ipar vagy boltok számára, hengerszékeket, kalapácsos darálókat és kőmalmokat.

A speciális őrlő berendezésekhez tartozik a korund tárcsás malom, nagyon finom csapos malom, a nedves és viszkózus alapanyagok őrléséhez, szemcseméretének csökkentéséhez, olajos és zsíros termékekhez, kolloid malmok az ultra finomságú emulziók előállításához, légosztályozók vagy légsugármalmok az ultra finom őrléshez, és kalapácsos malmok az aprításhoz és zúzáshoz.

Bemutatjuk az élelmiszer őrlő eszközünket cukorhoz, (gyógy)növényekhez és fűszerekhez. Keverőket és dagasztókat a cukor alapú receptekhez, az olajos magokhoz, és vágó (szeletelő) berendezéseket, például zöldségekhez, vagy sajtokhoz.  

Célunk, hogy ügyfeleinket a legjobb élelmiszer őrlési tanácsokkal lássuk el. Mérnökeink segítik a végtermék higiéniájának és minőségének növelésével, valamint a gyártósorok hatékonyságával az élelmiszer előállítás folyamatát. Szorosan együttműködünk egy kiválasztott principálisokból álló nemzetközi hálózattal és biztosítjuk mérnökeink számára a legújabb ipari őrlési technológiák ismeretét. Kizárólag a partnereink által forgalmazott berendezések válogatott kínálatát tüntetjük fel oldalunkon.  Ha további információkra vagy segítségre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba, készséggel állunk rendelkezésére.