Őrlés | Berendezések és eszközök | Élelmiszeripar

Az élelmiszer feldolgozás során alkalmazott méretcsökkentési műveleteket, mint pl. az aprítás, őrlés, darálás, granulálás, reszelés, szeletelés és kockázás, szemcseméret csökkentésnek nevezik. A megfelelő berendezések kiválasztását meghatározó fő tényezők közé tartozik a termék jellege, a kívánt részecskeméret eloszlás és a gyártási kapacitás. A holimex.hu-n könnyű hozzáférést biztosítunk az élelmiszer szemcseméret csökkentési megoldások széles választékához. Itt találhat leírást csokoládé és kávédaráló berendezésekről, liszt előállítására szolgáló malmokról búzából, vagy egyéb gabonafélékből, valamint élelmiszerporok, paszták előállítására szolgáló őrlőberendezésekről, szeletelőkről, reszelőkről és granulátorokról.

Tovább...
105 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Palack címkéző gép

Palack címkéző gép

A balesetek és túladagolás elkerülése érdekében létfontosságú a címkék tartós és pontos felhelyezése a palackokon. A palack címkék folyamatosan ki vannak téve a folyadékok és a mindennapi kezelés hatásának, ezért...

Hot-melt címkéző gép

Hot-melt címkéző gép

A körbetekert címkékkel kevés hely felhasználásával lehet részletes vagy extra információkat feltüntetni a termékeken. A címkék ráncmentesen vihetők fel a hengeres felületre a hot-melt címkéző géppel, ami ideális kisméretű termékeknél,...

Automata vegyes csomagológép

Automata vegyes csomagológép

Többféle terméket egy egységben tartalmazó csomagolás kialakítása időigényes folyamat. A zsákolót elhagyó minden zsákot ellenőrizni kell, hogy nem szakadt-e, és rendesen el kell helyezni a nagy csomagban. Ezt a kényes...

Félautomata vegyes csomagológép

Félautomata vegyes csomagológép

A különböző zsákok kombinálása egy vegyes csomagoláshoz többnyire kézileg történik az élelmiszeriparban. A termékek szétválogatása és elhelyezése a kevert csomagban időigényes folyamat és hatékonyan kell megszervezni, hogy termelés sebessége megmaradjon....

Gravitációs keksz betöltő

Gravitációs keksz betöltő

A függőlegesen egymásra rakott kekszek csomagolása a jó minőségű terméket kisebb mennyiségben gyártóknál mindennapos módszer. A hagyományos gravitációs egymásra rakó rendszerek egyes kekszféleségeknél kialakításuk korlátai miatt alkalmatlanok lehetnek. Egy modern,...

Keksz csomagológép  - X-zárású

Keksz csomagológép - X-zárású

Az X-zárású csomagolás népszerű módja a kekszek, sütemények és más hasonló sütőipari termékek csomagolásának. A hagyományos x-zárású csomagológépek lassúak lehetnek, csökkentve a gyártósor hatékonyságát. Egy modern, szervo hajtású keksz csomagológép...

Párnatasak csomagológép kekszekhez

Párnatasak csomagológép kekszekhez

A vízszintes párna tasak csomagolás kipróbált megoldás kekszek és hasonló sütőipari termékek csomagolására. A hagyományos csomagológépek ugyanakkor lassúak lehetnek, alkalmatlanok a törékeny termékekhez és csak forrasztással zárnak.  Egy teljesen a...

Csokoládéfigura csomagológép - automata

Csokoládéfigura csomagológép - automata

A szezonális és alkalmi jellegük miatt különösen népszerű csokoládéfigurák kulcs üzletet jelentenek a cukrászati ipar gyártói számára. Ezeknek a gyakran összetett formáknak a csomagolása valódi kihívást jelent, nemcsak a végtermék...

Csomagológép csokoládé figurákhoz - kis sorozathoz

Csomagológép csokoládé figurákhoz - kis sorozathoz

A csokoládéfigura népszerű termék típus, amelynél a megjelenés jelenti a vásárlást ösztönző vonzerőt. A kis sorozatú termelésnél, vagy vállalkozás indításakor nehéz olyan csomagolási megoldást találni, amely illeszkedik a teljesítmény igényhez...

Tálcás csomagoló gép - élelmiszeripari csomagoláshoz

Tálcás csomagoló gép - élelmiszeripari csomagoláshoz

Az élelmiszeripari csomagolás elsődleges célja, hogy hogy megvédje az élelmiszer termékeket a megromlástól, a baktérium, penész és gomba fertőzéstől. A csomagolás védi az élelmiszert a tárolás, az elosztás és a...

Tálcazáró csomagológép - élelmiszeripari

Tálcazáró csomagológép - élelmiszeripari

Az élelmiszeripari vállalatok tudják, milyen fontos, hogy a csomagolás frissen tartsa és könnyen szállíthatóvá tegye az élelmiszert. A meghosszabbított szavatossági idő és a tömítés sértetlensége érdekében a csomagolásnak csak egyszer...

Élelmiszeripari vákuumcsomagoló gép

Élelmiszeripari vákuumcsomagoló gép

A kompakt és tiszta vákuumcsomagolás segít fokozni az élelmiszer termékek minőségét és növelni értékét. Az ipari vákuumcsomagoló gépek eltávolítják az oxigént, megelőzve, hogy a levegőben lévő mikroorganizmusok károsítsák az élelmiszert,...

  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Még nem biztos abban, mit keres?
Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Őrlési technológia csokoládé, kávé és egyéb élelmiszerekhez

A megfelelő őrlő berendezést keresi? Különféle speciális őrlő berendezések széles választékát kínáljuk igényeinek megfelelően.

A csokoládéipar számára kínált gépek közé tartoznak a kakaómassza őrlés, a két hengeres csokoládémassza előfinomító hengerszék, a három és az öt hengeres hengerszékek, a hűtött kivitelű bevonó massza és csokoládé keverők, golyósmalmok. Itt találhatók a függőleges és vízszintes golyósmalmok a csokoládéfinomításhoz és a kakaó bab pörkölést, darálást követő winnowing művelet, rostálással. Megtalálhatók továbbá a szakaszos és a folyamatos csokoládé gyártósorok 200 kg-os kapacitástól kezdődően. Tekintse meg a kávé feldolgozással kapcsolatos eszközeinket, mint pl. kávébab őrlőt az ipar vagy boltok számára, hengerszékeket, kalapácsos darálókat és kőmalmokat.

A speciális őrlő berendezésekhez tartozik a korund tárcsás malom, nagyon finom csapos malom, a nedves és viszkózus alapanyagok őrléséhez, szemcseméretének csökkentéséhez, olajos és zsíros termékekhez, kolloid malmok az ultra finomságú emulziók előállításához, légosztályozók vagy légsugármalmok az ultra finom őrléshez, és kalapácsos malmok az aprításhoz és zúzáshoz.

Bemutatjuk az élelmiszer őrlő eszközünket cukorhoz, (gyógy)növényekhez és fűszerekhez. Keverőket és dagasztókat a cukor alapú receptekhez, az olajos magokhoz, és vágó (szeletelő) berendezéseket, például zöldségekhez, vagy sajtokhoz.  

Célunk, hogy ügyfeleinket a legjobb élelmiszer őrlési tanácsokkal lássuk el. Mérnökeink segítik a végtermék higiéniájának és minőségének növelésével, valamint a gyártósorok hatékonyságával az élelmiszer előállítás folyamatát. Szorosan együttműködünk egy kiválasztott principálisokból álló nemzetközi hálózattal és biztosítjuk mérnökeink számára a legújabb ipari őrlési technológiák ismeretét. Kizárólag a partnereink által forgalmazott berendezések válogatott kínálatát tüntetjük fel oldalunkon.  Ha további információkra vagy segítségre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba, készséggel állunk rendelkezésére.