Őrlés | Berendezések és eszközök | Élelmiszeripar

Az élelmiszer feldolgozás során alkalmazott méretcsökkentési műveleteket, mint pl. az aprítás, őrlés, darálás, granulálás, reszelés, szeletelés és kockázás, szemcseméret csökkentésnek nevezik. A megfelelő berendezések kiválasztását meghatározó fő tényezők közé tartozik a termék jellege, a kívánt részecskeméret eloszlás és a gyártási kapacitás. A holimex.hu-n könnyű hozzáférést biztosítunk az élelmiszer szemcseméret csökkentési megoldások széles választékához. Itt találhat leírást csokoládé és kávédaráló berendezésekről, liszt előállítására szolgáló malmokról búzából, vagy egyéb gabonafélékből, valamint élelmiszerporok, paszták előállítására szolgáló őrlőberendezésekről, szeletelőkről, reszelőkről és granulátorokról.

Tovább...
56 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Együlékes szelep

Együlékes szelep

Együlékes szelep: A Südmo a szelepgyártás terén szerzett sokéves tapasztalatára alapozva átfogó, kifinomult kétülékes szelepet kínál az élelmiszer- és italiparban a legkülönbözőbb gyártási folyamatok megvalósításához és automatizálásához. A széles választék...

Higiénikus pillangószelep

Higiénikus pillangószelep

Higiénikus pillangószelep: A Südmo a szelepgyártás terén szerzett sokéves tapasztalatára alapozva átfogó, kifinomult kétülékes szelepet kínál az élelmiszer- és italiparban a legkülönbözőbb gyártási folyamatok megvalósításához és automatizálásához. A széles választék...

Dupla ülékes szelep

Dupla ülékes szelep

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dupla ülékes szelep: A Südmo a szelepgyártás terén szerzett sokéves tapasztalatára alapozva átfogó, kifinomult kétülékes szelepet kínál az élelmiszer- és italiparban a legkülönbözőbb gyártási folyamatok megvalósításához és automatizálásához. Miért érdemes...

Containment zsák szeleppel

Containment zsák szeleppel

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Containment zsák:Az ACUBE egy integrált egyszer használatos tárolórendszer, amely a rugalmas csomagolóegység kiváló és céltudatos továbbfejlesztése. A nyitott töltési és ürítési folyamat a múlté! Megfelel az elsődleges csomagolással és a...

Containment szelep - ATEX környezetbe

Containment szelep - ATEX környezetbe

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Containment szelep: a gyógyszer aktív hatóanyagok letöltése, vagy áttöltése során fennáll a kiporzás veszélye, ami a kezelő egészségére káros hatással lehet. Ezen túl az anyag áttöltése a nem megfelelő zárás...

Osztott pillangószelep - Egyszer használatos

Osztott pillangószelep - Egyszer használatos

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Osztott pillangószelep, dokkolószelep: a gyógyszer aktív hatóanyagok letöltése, vagy áttöltése során fennáll a kiporzás veszélye, ami a kezelő egészségére káros hatással lehet. Ezen túl az anyag áttöltése a nem megfelelő...

Koncentrátum gyártó gép

Koncentrátum gyártó gép

Amikor prémium minőségű félkész termékek, szószok, ízesítők, pürék koncentrátumainak gyártásáról beszélünk, a koncentráció-készítés kiemelt fontosságú feladat. Ezek a folyamatok tradicionálisan sok időt vesznek igénybe, lassítva ezzel a gyártást és csökkentve...

Krém hőkezelő és feldolgozó élelmiszeripari gép

Krém hőkezelő és feldolgozó élelmiszeripari gép

Prémium minőségű gasztronómiai szószok, krémek gyártásához, laboratóriumi gyártmány fejlesztéséhez feltétlenül szükség van egy teljesen automatizált, kombinált krém hőkezelő berendezésre, mely felgyorsítja a hőkezelés sebességét, lerövidíti a termelés idejét és növeli...

Dzsem gyártó gép - gyümölcs feldolgozáshoz

Dzsem gyártó gép - gyümölcs feldolgozáshoz

A sütőipar széles körben alkalmazza a gyümölcs dzsemeket a különböző sütőipari termékek töltésére, díszítésére. A dzsemek házilagos, saját gyártása, egyedi recept alapján, tökéletes megoldás a költségek csökkentésére, és a végtermék...

Élelmiszeripari főző berendezés - készételek gyártásához

Élelmiszeripari főző berendezés - készételek gyártásához

Az élelmiszeriparban a készételek gyártásának, új receptek kidolgozásának hatékonysága a gyors hőkezelési folyamatok fejlesztésével és azok automatizálásával növelhető. A magas elvárásokat kielégítő élelmiszeripari főző berendezések kiváló minőségű terméket produkálnak, köszönhetően...

Gyümölcs püré gyártó gép - magas cukortartalom

Gyümölcs püré gyártó gép - magas cukortartalom

A magas cukortartalmú gyümölcspürék gyártása és termékfejlesztése során a kombinált berendezések alkalmazása gyorsíthatja a termelés folyamatát. A magas fruktóztartalmú termékek feldolgozása nagy pontosságú hőmérséklet szabályozást igényel, ahhoz, hogy biztosítani lehessen,...

Ételkonzerv autokláv

Ételkonzerv autokláv

[vc_row][vc_column][vc_column_text]A fémdobozban, tasakban vagy más tartályban történő főzés és lezárás nagyon népszerű eljárás az íz megőrzése és a tárolhatóság tartamának kiterjesztése érdekében, nagyon sok terméknél. Bébiételektől kezdve tejtermékeken és készételeken...

  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Még nem biztos abban, mit keres?
Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Őrlési technológia csokoládé, kávé és egyéb élelmiszerekhez

A megfelelő őrlő berendezést keresi? Különféle speciális őrlő berendezések széles választékát kínáljuk igényeinek megfelelően.

A csokoládéipar számára kínált gépek közé tartoznak a kakaómassza őrlés, a két hengeres csokoládémassza előfinomító hengerszék, a három és az öt hengeres hengerszékek, a hűtött kivitelű bevonó massza és csokoládé keverők, golyósmalmok. Itt találhatók a függőleges és vízszintes golyósmalmok a csokoládéfinomításhoz és a kakaó bab pörkölést, darálást követő winnowing művelet, rostálással. Megtalálhatók továbbá a szakaszos és a folyamatos csokoládé gyártósorok 200 kg-os kapacitástól kezdődően. Tekintse meg a kávé feldolgozással kapcsolatos eszközeinket, mint pl. kávébab őrlőt az ipar vagy boltok számára, hengerszékeket, kalapácsos darálókat és kőmalmokat.

A speciális őrlő berendezésekhez tartozik a korund tárcsás malom, nagyon finom csapos malom, a nedves és viszkózus alapanyagok őrléséhez, szemcseméretének csökkentéséhez, olajos és zsíros termékekhez, kolloid malmok az ultra finomságú emulziók előállításához, légosztályozók vagy légsugármalmok az ultra finom őrléshez, és kalapácsos malmok az aprításhoz és zúzáshoz.

Bemutatjuk az élelmiszer őrlő eszközünket cukorhoz, (gyógy)növényekhez és fűszerekhez. Keverőket és dagasztókat a cukor alapú receptekhez, az olajos magokhoz, és vágó (szeletelő) berendezéseket, például zöldségekhez, vagy sajtokhoz.  

Célunk, hogy ügyfeleinket a legjobb élelmiszer őrlési tanácsokkal lássuk el. Mérnökeink segítik a végtermék higiéniájának és minőségének növelésével, valamint a gyártósorok hatékonyságával az élelmiszer előállítás folyamatát. Szorosan együttműködünk egy kiválasztott principálisokból álló nemzetközi hálózattal és biztosítjuk mérnökeink számára a legújabb ipari őrlési technológiák ismeretét. Kizárólag a partnereink által forgalmazott berendezések válogatott kínálatát tüntetjük fel oldalunkon.  Ha további információkra vagy segítségre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba, készséggel állunk rendelkezésére.