HOLIMEX SZAKMAI NAP

ELŐZETES ÉRTESÍTŐ

Tisztelt Partnerünk!

Tisztelettel meghívjuk Önt és tisztelt kollégáit a 2022. május 25-én tartandó

HOLIMEX SZAKMAI NAPUNKRA

Helyszín: Ibis Budapest Castle Hill – Mercure Budapest Castle Hill

1013 Budapest, Krisztina krt 41-43.

 A szakmai nap résztvevői: 

A gyógyszeripari alapanyaggyártás területén egyre nagyobb hangsúlyt kap az alapanyagok/termékek zártrendszerű bejuttatása, illetve elvétele, az egyes eszközök kiporzásmentes összekapcsolása. Ennek a piaci szegmensnek kiemelkedő gyártója a német Andocksysteme. Többször használatos rozsdamentes/saválló szelepei mellett az eldobható, egyszer használatos szétválasztható pillangószelepek területén is kiváló minőséget képvisel.

A Hosokawa Alpine több, mint 100 éve ismert név az őrlés, osztályozás területén. Portfóliójában megtalálhatók mind a néhány gramm, mind a több tonna anyag feldolgozására szolgáló berendezések. A legmagasabb gyógyszeripari standardok szerint gyártanak csapos malmokat, rögtörőket, mikronizálókat, akár a dolgozó biztonságát védő izolátor rendszerben integrálva.

A Hosokawa Micron BV. máig legismertebb terméke az ún. „Nauta” kúpos-csigás szárító. Szintén száz éves tapasztalatuknak és kitartó munkájuknak köszönhetően a szárítás és homogenizálás területén abszolút szakértőnek számítanak. A gyógyszeripar területén hazánkban is számos referenciával büszkélkedhetnek, akár egyszerű porhomogenizálóról, akár nagy nyíróerejű keverőről van szó.

Aki dolgozott már gyógyszeripari laboratóriumban, annak az IKA-t nem kell bemutatni, hiszen keverő, fűtő, rázó és egyéb berendezései a kutatók mindennapos használati tárgyait jelentik. Emellett az IKA berendezései a gyógyszeripari gyártásból sem hiányozhatnak, komplett gyártóberendezéseivel egy egész sor művelet egy készülékben végrehajtható.

A részletes programot 2022. március 1-én ismertetjük.

Részvételi díj:                         A részvétel ingyenes.

Parkolási lehetőség:          A szálloda mélygarázsában, a felszíni hátsó parkolójában és a szálloda mögötti BOE parkolóházban a Holimex Kft ingyenesen biztosít Önöknek parkolási lehetőséget, amennyiben elküldik részvételi szándékukkal együtt a gépkocsijuk rendszámát!

Tömegközlekedéssel megközelíthető:        M2 metróval, 17, 56, 56A, 59, 59A villamossal, 21, 21A, 39, 102, 139 busszal

A szeminárium pontos napirendjéről hamarosan tájékoztatjuk.

Tisztelettel:

Onder Péter

Ügyvezető

HOLIMEX SZAKMAI NAP
Hosokawa-Alpine
HMBV logo
Hosokawa-Alpine2