HOLIMEX SZAKMAI NAP – ELŐZETES ÉRTESÍTŐ

Tisztelt Partnerünk!

Tisztelettel meghívjuk Önt és tisztelt kollégáit a 2022. október 4-én tartandó

HOLIMEX SZAKMAI NAPUNKRA

Helyszín: Ibis Budapest Castle Hill – Mercure Budapest Castle Hill

1013 Budapest, Krisztina krt 41-43.

A szakmai nap résztvevői:

IWK Verpackungstechnik GmbH

IWK a csomagolástechnika egy speciális területére gyárt berendezéseket, mégpedig a nagy viszkozitású krémek, paszták, kenőcsök tubusba töltésére. Berendezéseik egyértelműen tükrözik a német precizitást, a sokszínű, innovatív gondolkodásmódot, amely őket az élvonalba juttatta. A töltőberendezések kiegészítő- és kiszolgáló egységeit is saját fejlesztésből kínálja, mint például a kartonozó eszközöket.

IWT srl.

Az I.W.T. Srl. olasz vállalatot 1991-ben hozták létre, kifejezetten az ipari-, ezen belül a gyógyszeripari mosóberendezések gyártására. Az azóta eltelt 3 évtizedben partnerünk Európa egyik vezető gyártójává vált saját szakterületén; termékpalettája a legmagasabb igényeket is kielégítő mosóberendezéseket foglalja magában a korábban már említett iparágak számára.

SolidFog Technologies

A Solidfog nevű belga partnerünk speciális hidrogén-peroxidos fertőtlenítő berendezéseket gyárt, amelyeket nagy tisztaságú terekben, mikrobiológiai laboratóriumokban, tisztaterekben lehet alkalmazni. A Solidfog berendezéseinek kiváló tulajdonsága, hogy száraz, hideg H2O2 ködöt permeteznek a fertőtlenítendő térbe, ezért nincs szükség forró felületre az elpárologtatáshoz, valamint alkalmazása nem igényel előzetes hőmérséklet- és páratartalom beállítást.

Telstar SA

A Telstar S.A. céget 1963-ban a Barcelona melletti Terrassában alapították. Kezdetben vákuumszivattyúk és egyéb vákuumtechnikai berendezések (pl. liofilizálók) gyártásával foglalkoztak. Az eltelt évtizedek során számos más területen vetette meg lábát a cég és különféle egyedi, vagy szériában gyártott berendezéseket hozott a piacra. Partnerünk által ajánlott berendezések, valamint szolgáltatások tehát az egyszerű vákuumszivattyúktól a liofilizáló berendezéseken, sterilizáló autoklávokon, tisztatéri légtechnikai berendezéseken át komplett, kulcsrakész létesítményekig terjednek

A részletes programot 2022. szeptember 1-én ismertetjük.

Részvételi díj:                     A részvétel ingyenes.
Parkolási lehetőség:    A szálloda mélygarázsában, a felszíni hátsó parkolójában és a szálloda mögötti BOE parkolóházban a Holimex Kft ingyenesen biztosít Önöknek parkolási lehetőséget, amennyiben elküldik részvételi szándékukkal együtt a gépkocsijuk rendszámát!
Tömegközlekedéssel megközelíthető: M2 metróval, 17, 56, 56A, 59, 59A villamossal, 21, 21A, 39, 102, 139 busszal

A szeminárium pontos napirendjéről hamarosan tájékoztatjuk.
Tisztelettel:
Onder Péter
Ügyvezető

HOLIMEX SZAKMAI NAP – ELŐZETES ÉRTESÍTŐ
logo
iwk logo
iwt logo
solidfog-logo
Telstar logo
iwk logo
iwt logo
solidfog-logo
Telstar logo
solidfog-logo_120
iwk logo_70
iwt logo_70