Holimex Szakmai Nap 2022

Három év kihagyás után ismételten lehetőségünk adódott egy Szakmai Nap szervezésére, amelyre 2022.05.25-én, a budapesti Mercure hotelben kerítettünk sort. Az eseményen a fókuszt a gyógyszeripari feldolgozási technológiákra helyeztük, külön kiemelve, hogy ezek a folyamatok hogyan valósíthatóak meg biztonságos, containment környezetben. Ezért a meghívott előadók is olyan vállalatoktól érkeztek, akik élen járnak ezen technológiák megvalósításában.

A szakmai napon kiváló előadást hallhattunk Michael Dinse-től, az Andocksystem képviselőjétől a különböző gyógyszeripari dokkolószelepek alkalmazásáról. Őt követte a Hosokawa Alpine-s Hermann Schmidt operatív igazgató, aki bemutatta az API vegyületek száraz őrlésére szolgáló, szűknek semmiképp nem mondható portfóliójukat és a potenciális kihívásokat. A harmadik előadáson André Hermsen beszélt a Hosokawa Micron képviseletében a hatóanyagok megfelelő szárításáról és keveréséről. Végül, de nem utolsó sorban Ralf Schülé-től kaphattunk mélyebb betekintést az aktív molekulák porainak bekevérésébe és nedves őrlésébe.

A témára iránti érdeklődést kiválóan jelzi, hogy a rendezvényünk teltházasra sikeredett, a résztvevők közül sokan a nagy hazai gyógyszergyárak képviselőjeként voltak jelen. A kapott visszajelzések egyöntetűen pozitív képet festettek az eseményről, a meghívott vendégek elégedettek voltak az előadások tartalmával, és a felhozott témákat is relevánsnak ítélték meg. Reméljük, hogy hasznukra válik a kapott tudás, és a következő alkalommal is számíthatunk a részvételükre!

Holimex Szakmai Nap 2022
holimex_szakmai_nap_02
holimex_szakmai_nap_03
holimex_szakmai_nap_04
holimex_szakmai_nap_05