Egy új, integrált fagyasztva szárító rendszer az onkológiai termékek gyártására

Függőleges helyzetű áthaladásra tervezték a termelési folyamat optimalizálása érdekében. A berendezés magába foglal testre szabott fagyasztva szárító a Telstar által szabadalmaztatott automatikus fiola beadagoló és leszedő rendszereket, amiket steril, ISO5 izolátorokban helyeznek el.

 

Leleményes, integrált feldolgozó berendezés az onkológiai termékek fagyasztva szárításához, amit a Telstar fejlesztett ki, és az olaszországi BSP Pharmaceuticals vállalatnál telepítettek. Az összetett létesítmény tartalmaz két nagyteljesítményű, átáramlásos lipofilizálót (30m2) egy teljesen automatikus, állandó szintmagasságú, „betol/kihúz” típusú feladó és leszedő rendszert. Az onkológiai termékek gyártási eljárásaihoz kigondoltan, a berendezést úgy alakították ki, hogy beépíthető legyen steril izolátorokba, ahol a kezelő (OEL5), a termék (ISO5) és a környezet  kiemelkedő védelmére van szükség.

 

Az automatikus betoló/kihúzó fiola feladó és leszedő rendszerek, amiket a két lipofilizáló mindegyikéhez beépítenek, olyan kialakításúak, hogy alkalmassá teszik steril körülményekre, a termék védelme érdekében és zárt körülményekre, a kezelő védelme érdekében. A rendszer magába foglal egy szabadalmaztatott, kompakt meghajtó rendszert, rugalmas acélszalagokkal, amik különösen alkalmassá teszik az ISO5 steril zónákban.

 

A Telstar által kifejlesztett fagyasztva szárító berendezést függőleges kialakításúra tervezték és a gyártási szinten egy áteresztő fdeldolgozó kamrával rendelkezik, aminek összes ntechnikai komponense az alépítményben található. A függőleges elrendezés javítja a fagyasztva szárítás művelete során a gyártási folyamatot és szétválasztja a folyékony és fagyasztva szárított termék-állapotokat.

 

BSP Pharmaceuticals

BSP Pharmaceuticals, a legnagyobb CMO üzem, amit a nagy hatású és sejtméreg gyógyszerek fejlesztésére és gyártására szántak. A vállalat, teljes mértékben a rákellenes szerekhez és a fő nemzetközi gyógyszermárkákhoz szánt megoldásokat kínálja.

 

Latina Scalo-ban, (Olaszország), BSP Pharmaceuticals, rendelkezik a világ egyik legkorszerűbb létesítményével, 260.000 négyzet-láb (24.000 négyzetméter) építmény területtel, egy 40 holdas (16 hektáros) területen. BSP Pharmaceuticals, a gyógyszeripari vállalatoknak a szolgáltatások teljes skáláját kínálja, a hardware telepítésével és bevezetésével és olyan eljárások megtervezésével, amelyek garantálják a termék minőségét, bővíthetőségét és robusztusságát, valamint minimálisra csökkenti a beállítási időket, és biztosítja a zökkenőmentes és gyors technológia átadást és az eljárások bővítését.

Egy új, integrált fagyasztva szárító rendszer az onkológiai termékek gyártására