Amikor csokoládét készít, gyakran különleges recept alapján készíti, amely egyedivé teszi a csokoládétermékeit. Nem számít, hogy kisipari kézműves vagy ipari méretű gyártóüzemet fejleszt, vannak olyan technológiák, amelyek segíthetnek a fejlődésben. Csokoládékészítő berendezések minden méretre és ízlésre.
Berendezésünk a 3 vagy 5 hengeres finomítóktól kezdve az energiatakarékos golyósmalom megoldásokon át a hagyományos száraz konsoláson át, a nedves konsolási megoldások, a tárolótartályok és temperáló gépek, a bevonósorok, a one-shot vagy hagyományos héjkészítés és még sok másig terjed.
Segítünk Önnek javítani a csokoládéval bevont szeletek, kekszek és sütemények gyártását. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a táblás csokoládék, üreges figurák és pralinék gyártóinak támogatásában is. Vagy mi a helyzet a kakaóalapú pasztillákkal, chipsekkel? Vagy mártott töltelékes édességekkel?
A kívánt teljesítménytől függően a félautomata és a teljesen automata megoldások közül is választhat. Böngésszen néhány technológiánk és termékünk között a jobb felső sarokban található keresősáv segítségével, vagy hívjon fel minket, hogy személyesen beszélhessünk Önökkel.