• Főoldal
  • Technológiák
    • Élelmiszeripari berendezések
    • Ipari csomagoló berendezések
    • Ipari ellenőrző berendezések
    • Ipari keverő technológiák
    • Ipari őrlő berendezések
    • Ipari szárítási technológia
    • Ipari tisztító berendezések
    • Izolálási technológia
    • Szállítórendszerek
    • Biotechnológiai eszközök
  • Iparágak
    • Élelmiszeripar
    • Takarmány és biomassza
    • Vegyipar
    • Fémek, ásványok és kerámiák
    • Gyógyszeripar
  • Hírek
    • Aktualitások
    • Technikai írások
    • Hírmondó
    • Használt gépek
  • Rólunk
  • Kapcsolat
    • Üzenetküldés
    • Munkatársak
TECHNOLÓGIAI MEGOLDÁSOK AZ IPAR RÉSZÉRE
Holimex Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
IPARI BERENDEZÉSEK ÉS GÉPEK

Csokoládégyártás

Csokoládékészítő berendezések

Amikor csokoládét készít, gyakran különleges recept alapján készíti, amely egyedivé teszi a csokoládétermékeit. Nem számít, hogy kisipari kézműves vagy ipari méretű gyártóüzemet fejleszt, vannak olyan technológiák, amelyek segíthetnek a fejlődésben. Csokoládékészítő berendezések minden méretre és ízlésre.

Szeretne csokoládét készíteni? És szeretné fejleszteni vagy bővíteni csokoládégyártását? Gondolt már például arra, hogy saját csokoládét vagy csokoládékeveréket állítson elő? Tudná finomítani a csokoládéját, hogy még jobb íze legyen? Hogyan vonja be süteményeit? Hatékony és higiénikus a formázási folyamata? Előnyös lehet-e önnek, ha csokoládétöltő gyártósorát optimalizálja pl. one-shot  technológiák segítségével?

chocolate 2
chocolate 4
choco-2-200x200

Válassza ki csokoládéipari gépeit és berendezéseit

Berendezésünk a 3 vagy 5 hengeres finomítóktól kezdve az energiatakarékos golyósmalom megoldásokon át a hagyományos száraz konsoláson át, a nedves konsolási megoldások, a tárolótartályok és temperáló gépek, a bevonósorok, a one-shot vagy hagyományos héjkészítés és még sok másig terjed.

Segítünk Önnek javítani a csokoládéval bevont szeletek, kekszek és sütemények gyártását. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a táblás csokoládék, üreges figurák és pralinék gyártóinak támogatásában is. Vagy mi a helyzet a kakaóalapú pasztillákkal, chipsekkel? Vagy mártott töltelékes édességekkel?

A kívánt teljesítménytől függően a félautomata és a teljesen automata megoldások közül is választhat. Böngésszen néhány technológiánk és termékünk között a jobb felső sarokban található keresősáv segítségével, vagy hívjon fel minket, hogy személyesen beszélhessünk Önökkel.

Kapcsolatfelvétel

Melyik csokoládékészítési folyamat érdekli?

Depozitorok

Automatikus öntőgépek, amelyek formákba történő lerakásra vagy a felületek folyékony csokoládéval történő díszítésére használhatók

Depozitorok

Bevonó gépek

A bevonóanyagokat arra használják, hogy az olyan élelmiszereket, mint a diófélék, sütemények és aszalt gyümölcsök, bevonóközeggel, jellemzően csokoládéval vonják be.

Bevonó gépek

Temperáló gépek

A temperáló gép a csokoládét pontos hőmérsékletre melegíti, és a megfelelő mennyiséget keveri a tökéletes szerkezet kialakulásához.

Temperáló gépek

Válassza a megfelelő eljárást!

Found solutions

Egylövetű letöltő 3D mozgatással
Egylövetű letöltő 3D mozgatással

Az Egylövetű letöltő 3d technológia a formába történő szinkronizált töltésen és héj képzésen alapul, kialakítható a csövezés 3D-s funkciójával. A legsokoldalúbb gép, a modern csokoládégyártók számára A Hacos cég MINOS-9...

további termékek

Válassza a megfelelő eljárást!

Megoldást keres a kakaóbab feldolgozására?

Vagy csokoládék táblákat és szeleteket szeretne gyártani?

Az indítástól az ipari méretű termelésig.

Szeretne többet megtudni? Beszéljen egy szakértővel!

Vegye fel velünk a kapcsolatot
Aasted-chocoanalyzer-350x350

Összekötjük a termelőüzemeket a gépgyártókkal

A csokoládéfeldolgozó berendezések kiválasztásakor fontos, hogy olyan személlyel beszéljen, akinek van tapasztalata az adott területen.

Ipari szakértőink értik a marási folyamatokat, és különböző ipari alkalmazásokban szerzett tapasztalattal rendelkeznek.

Olyan gyártógépeket és berendezéseket kínálunk, amelyeket innovatív gépgyártók terveznek megrendelésre,

akiket személyesen ismerünk és értékelünk.

Csokoládékészítő berendezések működés közben

Fejes Tamás

Tamás gépészmérnök végzettségű kollégánk, tevékenysége és ismeretei szinte a teljes élelmiszeripari berendezés-palettát lefedik. E-mail cím: tamas[pont]fejes[kukac]holimex[pont]hu +36302106107

Lépjen kapcsolatba velünk!

Minden adatát bizalmasan kezeljük





    Ismertesse velünk gyártási elképzeléseit!

    Köszönjük a megkeresést!

    Köszönjük, hogy megkeresett bennünket. Egyik kollégánk 24 órán belül felveszi majd Önnel a kapcsolatot.

    Legyen szép napja!

    • Holimex Kft.
    • 1125 Budapest
    • Zirzen Janka u. 38.
    • Telefon: +36 1 391 4400
    • Copyright © 2022
    • Minden jog fenntartva
    • www.holimex.hu
    HÍVÁS
    ÜZENETKÜLDÉS
    ÜZENETKÜLDÉS
    https://www.holimex.hu/csokoladegyartas/