Kézi temperálógép

Olvasztás és temperálás kényelmes kézi csokoládé öntéshez.

Készítsünk csokoládét, ahogy a legjobb szakértők csinálják világszerte

A Hacos cég kézi temperálógépe a leginkább költséghatékony megoldásnak tekinthető olvasztásra és temperálásra, amit a csokoládékészítők világszerte méltányolnak. Ez a kézi öntőgép 40 és 100 kg-os befogadóképességű és digitális termosztáttal működik. Általában kézi öntéshez, vagy a HML 480 és 720 jelű félautomata gyártósorokkal kombinálva használják.  Mint nagy olvasztók is alkalmazhatók.

ELŐNYEI

  • Az olvasztás és temperálás költséghatékony módja
  • Befogadóképesség 40 kg és 100 kg
  • Digitális termosztát
  • Kombinálható más gépsorokkal
  • Nagy olvasztó

Hacos, csokoládé feldolgozó gépeket tervez, fejleszt, épít és telepít. A formázó és hőkezelő gépektől a bevonó gépekig és hűtőalagutakig, pörgetve formázó gépekig, beleértve a kerületi sebesség elvén üzemelő gépeket is. Hacos a közepes teljesítmények szakértője: fél-automatikus, de még így is, nagyon rugalmas csokoládé feldolgozó gépek.