Zselégyártó adagoló gép

Kisebb termelési volumeneknél a teljesen automatizált cukorka, zselé, nyalóka és karamell adagoló gépek nem gazdaságosak. Ugyanakkor a kézi gyártó vonalak átbocsátása korlátozott és a minőség itt nem biztosított. Egy célzottan rövid távú zselégyártó adagoló rendszer kézi gyártósor részeként alacsonyabb költséggel képes megbízhatóan kiemelkedő minőségű terméket előállítani.

Kiemelkedő minőségű adagoló cukorka kézi gyártósorához

A Baker Perkins Servoform Mini Depositort célzottan a kisebb léptékű kézi gyártósorokhoz tervezték, vagy a termékfejlesztésben való használatra.

A Servoform Mini teljesen szervó hajtású adagoló, amely rendkívül sima és jó minőségű terméket állít elő azonos méretben, formában és súllyal.

A Servoform Mini teljesítménye kb. 54 kg/óra. Ez megegyezik 10 800 db 5 g-os cukorka vagy 5400 db 10 g-os nyalóka óránkénti kibocsátásával.

A gyártott termékek súlya 2 és 16 g között lehet.

Az öntőformákat kézzel kell folyamatosan a megfelelő konvejorra tenni, megtöltődnek, azután kézzel kel leszedni a hűtéshez és a formából való kiszedéshez.

A fejlett rendszer tartalmazza a fűtött garatot, amely bővíthető két színű vagy töltött termékhez, a PLC vezérlést grafikus megjelenítéssel és teljes recet ellenőrzéssel.

A Servoform Minit magas higiéniai szint szem előtt tartásával alakították ki, ami azt jelenti, hogy értékesebb gyógyhatású vagy funkcionális termékek validációs szabványainak megfelelve is használható.

Zselégyártó adagoló gép előnyei:

  • Energiahatékony és megbízható szervó hajtású adagoló rendszer
  • Teljes PLC vezérélés a könnyű működtetéshez és többszörös recept kezeléshez
  • Gyors termékváltás, gyors tisztítás, az erős kerekek sokoldalú hozzáférést engednek
  • A magas higiéniai szint alkalmassá teszi nagy értékű gyógyhatású és funkcionális szerek gyártására
  • A nagyon egyforma adagoló fejek kiemelkedő termék minőséget és megbízhatóságot jelentenek

 

 

Baker Perkins (https://www.bakerperkins.com) supplies technology for the bakery, biscuit, confectionery, snack and breakfast cereal sectors, The company’s production machines are based on over 100 years of experience in the field.