Zárt kapszula-töltő

Izolátoros kapszula-töltő: aktív gyógyszeripari hatóanyagok esetén szükség lehet speciális kapszula-töltő berendezésre, ami egyszerre garantálja a kezelő biztonságát és a termék minőségét. Egy teljes körű containment megoldáshoz szükséges a porképződés és a gépben maradó anyagmennyiség minimalizálása, és az üzemelést a lehető legkevesebb kezelői közbeavatkozással kell megvalósítani. Ez a speciálisan kialakított berendezés olyan biztonsági megoldásokkal rendelkezik, mint a kesztyűs manipulátor doboz.

Containment rendszerű, biztonságos kapszula-töltő, erősen aktív redeptúrákhoz.

Az ACG-Pam, Securefill 12T berendezése, egy teljesen automatikus, containment kialakítású kapszula-töltő.  A gép különleges kialakítású, hogy megakadályozza bármilyen felületi vagy szálló szennyezés gépből való eltávozását, ami veszélyeztetheti a kezelő biztonságát.  A receptúra és a kezelő érintkezése kizárt, nagymértékben csökkentve a gyakran használt, egyéb védelmi módszerek összetettségét és megbízhatatlanságát.

Az AF sorozatú, bezárt kapszula-töltő sorozat tagjaként, amiket jelenleg, több mint 1.000 gyógyszeripari termelő létesítményben használnak világszerte, a Securefill 12T, rendelkezik az összes többi berendezés, bevált kialakítási előnyével és rugalmasságával, fokozottabb zártsággal és kezelői védelemmel.  A berendezés teljesítménye: akár 12.000 kapszula per óra.

A kapszula-töltő előnyei

  • Szabadalmaztatott ZRM technológia, optimalizált termelékenysséggel és minimális por kibocsátással.
  • Típustól, teljesítménytől és receptúra jellegétől függően, 20-50 gramm hátrahagyott mennyiség.
  • Nincs kapszula – nincs anyag tulajdonság tovább csökkenti a receptúra veszteséget és a porképződést.
  • Mikro adagolási képesség, +/- 2 mg pontossággal.
  • Opciós, gyors továbbító nyílás.

ACG Pam, a kapszulázó és tabletta-prés gépek világszerte ismert gyártója.