Zárt, kapszula-töltő

Erősen aktív gyógyszer receptúrák esetében, gyakran van szükség különleges, akítv kapszula-töltő berendezésekre, a kezelő biztonsága és a termék minőségének védelme érdekében.  Egy kapszula-töltő eljárás teljes bezárásához, a legkisebb mennyiségű por kibocsátására, a gépben minimális mennyiségű termék hátra hagyására és minimális kezelői beavatkozásra van szükség.  Ez a különleges berendezés kínálja mindeme javított képességeket, beleértve a manipulátor dobozos kezelői hozzáférést, valamint más képességeket is, ami egy csúcsminőségű, gyógyszeripari kapszula-töltő géptől elvárható.

Zárt, biztonságos kapszula-töltő, erősen aktív redeptúrákhoz.

Az ACG-Pam, Securefill 12T berendezése, egy teljesen automatikus, erősen zárt kapszula-töltési megoldás, erősen aktív receptúrákhoz.  A gép különleges kialakítású, hogy megalkadályozza bármilyen felületi vagy szálló szennyezés gépből való elszökését, ami kockáztathatja a kezelő biztonságát, amikor erősen aktív, gyógyszeripari receptúrákkal dolgozik.  A receptúra és a kezelő érintkezése kizárt, nagymértékben csökkentve a gyakran használt, egyéb védelmi módszerek összetettségét és megbízhatatlanságát.

Az AF sorozatú, bezárt kapszula-töltő sorozat tagjaként, amiket jelenleg, több mint 1.000 gyógyszeripari termelő létesítményben használnak világszerte, a Securefill 12T, rendelkezik az összes többi berendezés, bevált kialakítási előnyével és rugalmasságával, fokozottabb zártsággal és kezelői védelemmel.  A berendezés teljesítménye: akár 12.000 kapszula per óra.

AZ ÖN SZÁMÁRA NYÚJTOTT ELŐNYÖK

  • Szabadalmaztatott ZRM technológia, optimalizált termelékenysséggel és minimális por kibocsátással.
  • Típustól, teljesítménytől és receptúra jellegétől függően, 20-50 gramm hátrahagyott mennyiség.
  • Nincs kapszula – nincs anyag tulajdonság tovább csökkenti a receptúra veszteséget és a porképződést.
  • Mikro adagolási képesség, +/- 2 mg pontossággal.
  • Opciós, gyors továbbító nyílás.

ACG Pam, a kapszulázó és tabletta-prés gépek világszerte ismert gyártója.