Szivárgás ellenőrző gép (zsákhoz, zacskóhoz)

Egy zárt és megfelelően tömített csomagolás megvédi a terméket a töréstől, kiszáradástól és megromlástól. Hogy szavatoljuk a termék biztonságát és megbízhatóságát a fogyasztó számára, a csomagolási eljárásnak tökéletesnek kell lennie. Ha a csomagoláson (mikro) lyukak vannak, a hibás terméket fel kell fedezni és el kell távolítani, mielőtt elhagyná a termelés helyszínét. A szúrópróba szerű ellenőrzés nem biztosítja minden csomag minőségét. Ez tökéletesen megvalósítható egy Szivárgás ellenőrző gép segítségével.

Szivárgás felderítése levegővel töltött zsákokon

A Jongerius Hanco cég Bag Inspector (zsák felügyelő) nevű eszköze közvetlenül a zsákolóhoz kapcsolható, hogy megmérje és ellenőrizze a zsákokat és felderítse a lehetséges szivárgást a záráson vagy a csomagoláson. Minden csomagot egyenként megvizsgál és a hibás terméket félreteszi. A Bag Inspector javítja is a zsákokat, félreteszi a túl nagy vagy túl kis levegő töltésűeket, felderíti a kettős töltésű, üres és nem szinkronizált zsákokat.

A Jongerius Hanco cég kétféle zsák felügyelőt ajánl: a Bag Inspector 2.0 a szabályos, szabvány méretű zsákokat kezeli, míg a Bag Inspector 3.0 nagyobb méreténél fogva a nagyobb zsákokat vizsgálja. Mindkét eszköz képes percenként akár 140 termék csomag kezelésére.

Szivárgás ellenőrző gép előnyei:

  • In-line minőség ellenőrzés
  • Tökéletesen csomagolt termék hagyja el a gyártás helyszínét
  • Kevesebb panasz és visszaküldött termék

Jongerius Hanco (https://www.jongeriushanco.com) is a specialist in multi packaging machines for air filled snack bags.