Y csővezeték elágazás a bio feldolgozó eljárásokhoz

Y csővezeték elágazás: a bio feldolgozó ipar gyártói egyre fokozottabb mértékben fordulnak az egyszer használatos megoldások felé, termelésük infrastrukturális igényei szerint. A tapasztalt gyártók tudják, hogy a jó minőségű, egyszer használatos eszközök rugalmassága, tisztasága és kényelme, növeli az eljárás hatékonyságát, csökkentve a kezelők karbantartási és tisztítási tevékenységét, lehetővé téve, hogy a nagyobb értéket hozó feladatokra összpontosítsanak.

Jó minőségű, előre összeállított csővezeték elágazások, amikkel folyadékszállító és elosztó rendszere kényelmesen kiegészíthető

JM BioConnect,  ismert, mint az ipar csúcs-minőségű szállítója és szolgáltatója, beleértve a nagyon rövid átfutási időket is. A vállalat, előre összeállított, jó minőségű folyadék-szállító csővezetékeket szállít a bio feldolgozó eljárásához, ami egyszerűen beépíthető a rendszerébe.  Az Y -készletek kétfelé ágaztatják el a csővezetéket, amivel több, egyszer használatos zsákot kapcsolnak össze, egy tartószerkezettel együtt, ami így a bio feldolgozó eljárás előtt és után, egy elosztüfejet alkot.  Széles méret és szerelvény-típus választék áll rendelkezésre.  Az előre összeállított Y -készletek, javítják a hatékonyságot, szükségtelenné téve a tárolást, nyomon követést és sok, kisebb szerelvény és a nyers csövek, Y -készletekké történő, kézi összeszerelését.  A rendszerében, a karbantartási idő is rövidül, mivel a sérült vagy elhasználódott készleteket egészben lehet kicserélni készre szerelt csőcsatlakozásokkal.

Az Y csővezeték elágazás előnyei

  • Számos méretben beszerezhető.
  • Nagy tisztaságú anyagok, a bio technológiai alkalmazásokhoz tervezve.
  • Az előre összeállított egységek kényelme és hatékonysága.
  • Az ön elosztó rendszere csatlakozásaihoz és a kívánt csővezeték méretekhez hozzá-építhető.

JM BioConnect® (http://www.jmbioconnect.com/), lehetőséget ad teljes, egyszer használatos üzemeltetésre, közeg/puffer készítményekhez, sejt betakarításhoz vagy megtisztításhoz, koncentráláshoz és dia-szűréshez, és kromatográfiás eljárásokhoz, oltóanyag, gyógyászati fehérjék és monoklónos antitest eljárásokban.

Filenév Filetípus Fileméret
JM BioConnect general brochure.pdf application/pdf 0.98 MB