X-ray idegenagyag detektor

X-ray idegenagyag detektor: ha önnek egy standard  x-ray idegenanyag detektorra van szüksége száraz termékekhez, anélkül, hogy a teljesítményben kompromisszumot kellene kötnie, ez az ön számára megfelelő rendszer.

Használjon röntgent a száraz termékeinek vizsgálatára

Az Anritsu KD74-f sorozatot speciálisan a száraz anyagok ellenőrzéséhez fejlesztették ki. A berendezés egy 15 colos, színes TFT LCD kijelzővel, valamint egy érintőképernyővel van ellátva, amik az irányításért felelősek. A felépítése és a funkciói alkalmasak száraz termékek monitorozására, mint például a fűszerek és édesipari produktumok.

A berendezés két modellváltozatban érhető el. A KD7405KP egy 100 mm-széles futószalaggal ellátott berendezés. A másik modell a KD7405KCP, amit könnyebb termékekhez, illetve kisméretű csomagokhoz fejlesztettek ki. Mindkét rendszer detektálási érzékenysége meglehetősen nagy, akár 0,3 mm-es rozsdamentes acélgömb is detektálható a segítségével. A röntgen maximális teljesítménye 100 Watt.

Az x-ray idegenagyag detektor előnyei

  • Az automata beállítás varázslójának köszönhetően könnyen elérhetjük az optimális beállításokat
  • Megfelelő dizájn és nagy teljesítmény
  • Formadetektálási funkcióval felszerelve
  • Alkalmas a hiányzó és törött részek kimutatására

Anritsu Industrial solutions (http://www.anritsu-industry.com/) vizsgáló, mérő berendezéseket és termelésirányító rendszereket tervez és gyárt élelmiszer- és gyógyszeripari gyártósorokhoz.

Filenév Filetípus Fileméret
Anritsu KD74-f brochure.pdf application/pdf 1.15 MB