Vizuális részecske elemző monitor

Az olyan termékeket, mint a granulátumok, tabletták és kapszulák a gyártási és csomagolási folyamat során számos lépésben ellenőrizni szükséges. Mivel minden gyógyszeripari és vegyipari gyártónak követnie kell a szabvány minőségi előírásokat, az automatikus vizuális felügyelet, a mérések, valós idejű jelentések, statisztikai adatok és az ellenőrzés létfontosságúak a termelés és csomagolás különböző szakaszaiban. Ezt valósítja meg a vizuális részecske elemző monitor.

Pelletek, granulátumok, és mini tabletták vizuális vizsgálata és mérése

A Sensum cég gyártó berendezésre szerelhető Patvis APA nevű berendezése, valós időben vizualizálja, méri és diagnosztizálja különböző részecskék, mint pelletek, granulátumok és mini tabletták minőségét. Nagy felbontású kamerát tartalmaz, amely roncsolásmentesen állítja elő az élő képeket. Ezek a képek menthetők későbbi elemzés és kutatás céljára, vagy elemzésre kerülnek valós időben, ahol a kép elemző szoftver programok lehetővé teszik a részecskék pontos mérését. Az eszköz úgy van programozva, hogy ellenőrizze és monitorozza a részecskék minőségét az FDA-val és a GAMP-vel összhangban.  Képes felderíteni a méret és alak eltéréseket, és az agglomerációk kiterjedését a pellet bevonás, a granulálás és a pelletálás eljárása során. A grafikus felhasználói felület segítségével különböző statisztikai jelentéseket állíthatunk elő a folyamat közben és utána.

Vizuális részecske elemző előnyei:

➢Termelés, az eltérések felderítésének közvetlen időbeli visszajelzésével

➢Folyamat jelentések és statisztikai adatok folyamatos képződése

➢Könnyű üzembe helyezés az eljárások széles tartományához

➢Kalibrálás szükségessége nélkül állít elő valós idejű adat elemzést

 

Sensum specialises in the development and production of automatic visual inspection systems for the pharmaceutical and nutraceutical industry.

Filenév Filetípus Fileméret
Sensum_PATVIS_APA_Brochure_EN.pdf application/pdf 4.52 MB