Vizuális folyadék vizsgáló, átlátszó üveg palackokhoz

Az idegenagy szennyeződés egy általános probléma a csomagoló berendezések környezetében. A környezetből, a berendezésről, a csomagolásból származó idegen anyagok, mint a haj, textil szálak, üvegtörmelék szennyezhetik a gyógyszer, kozmetikum, vagy folyadék típusú termékeket.  Hasonlóképpen maga a termékfejlesztési folyamat is vezethet bizonyos nem kívánt szennyeződések megjelenéséhez, mint a fehérjeszerű részecskék, szilikon cseppek és szervetlen csapadékok. Ezen szennyezők kiszűrésére optimális megoldást kínálhat egy különleges megvilágítást is tartalmazó, optikai vizsgálat, és a vizuális folyadék vizsgáló.

Szennyeződések és látható részecskék felderítése ampullákban, fiolákban és átlátszó üveg palackokban

Az Adelphi cég Apollo II elnevezésű, szabályozható folyadék vizsgáló egységét az átlátszó üveg edényekben előforduló  látható szennyeződések könnyű detektálásához alakították ki. Segítségével hatékonyan észlelhetők az átlátszó üveg palackokban, fiolákban és ampullákban a látható szennyező részecskék, mint a hajszálak, textil szálak, üveg darabok, stb. A lámpájával beállítható a megvilágítás 1200 és 3500 Lux között, a helyiség általános megvilágításától függően. A felhasználóbarát eszköz egyszerűen működik, a megfigyelt tartályt megforgatva egy fehér és egy fekete tábla előtt, a fehér tábla előtt láthatóvá válnak a sötét színű részecskék, a fekete tábla előtt a világos színűek. A fényforrások élettartama 50 000 óra, ami napi 8 órás műszakkal számolva 17 év üzemidőt jelent.

A vizuális folyadék vizsgáló előnyei

  • Felhasználóbarát összeszerelés és szétszerelés
  • Kis alapterület, könnyű raktározni
  • Könnyen összehajtható váz, ami helyet takarít meg és óvja a vizsgáló felületeket a sérüléstől

Ergonomikus kialakítás, beállítható magasság és szög a kezelő kényelme érdekében.

Az Adelphi elsősorban a gyógyszer- és a kozmetikai ipar számára gyárt folyadéktöltő berendezéseket, és ezen gépek kiegészítő berendezéseit, mint a kupakzáró, folyadékvizsgáló, stb.