Víztisztító rendszer

Víztisztító rendszer: nagy tisztaságú vizet használnak a gyógyszerkészítmények előállításához, ahol a bakteriális endotoxinok szabályozása szükséges, kivéve, amikor a vízre befecskendezéshez van szükség.

Minden igénynek megfelelő víztisztítás rugalmas megoldásokban

A Telstar Life-Sciences víztisztító rendszereit nagy tisztaságú víz előállítására tervezték a International Pharmacopoeia, Tiszta vagy Nagytisztaságú vízre vonatkozó specifikációi szerint, teljes, cGMP Útmutatások szerinti megfelelőséggel az FDA és EMEA, EP, JP és USP követelményeknek megfelelően.

Két rugalmas teljesítmény-tartományt kínál: 300 – 10.000 l/h, az Oasys, és 100 – 10.000 l/h, a Genesys berendezéssel. A Genesys rendszert a forró víz automatikus fertőtlenítésére tervezték a teljes egységben, beleértve a megtisztított vizet a feladó tartályba betápláló csővezetéket is, míg az Oasys rendszer vegyszeres fertőtlenítéssel üzemel.

A víztisztító rendszer előnyei

  • Teljesen zárható védőpanelek és ajtók a biztos és a biztonságos üzemeltetés céljából.
  • A termelési kapacitás egyszerű növelésére tervezték.
  • Korszerű szabályozó rendszerek választéka, beépített adatrögzítővel és papírt nem használó grafikon-rajzolóval.
  • Minimális szennyvíz mennyiség.
  • Rendszer rugalmas integrálása bevált technológiákba.

Telstar Life Science Solutions, beépített, automatikus feladó/leszedő rendszerrel szerelt GMP liofilizálókat, szennyeződés ellenőrző berendezéseket, befecskendezéshez és tiszta gőzhöz víztisztítókat, nedves autoklávokat , száraz hevítő kemencéket, víz desztillálókat, tiszta-gőz fejlesztőket, ipari leeresztő rendszereket, bezárt izolátorokat és mérőfülkéket tervez és gyárt.