Vízszintes, szaggatott mozgású kartondobozoló

Vízszintes szaggatott mozgású kartondobozoló: felhasználó-barát kartondobozoló megoldás, szaggatott mozgatással a termékek széles választékához.

Felhasználó-barát kartondobozoló a termékek széles választékához

A Romaco Promatic P 91 típusú, vízszintes, szaggatott mozgatású kartondobozolókat a legnagyobb termelési teljesítmény elérésére terveztük, magas szintű kezelői kényelemmel és biztonsággal, minimális zaj- és rázkódási szinttel. A kartondobozoló berendezésen belül, a kulcsfontosságú műveleteket szervomotorok és elektromosan csatolt bütykös-tengelyek végzik, lehetővé téve valamennyi termék tökéletesen zökkenőmentes kezelését. Rendelkezik egy teljesen GMP megfelelőségű lépcsős kialakítással, ami jó hozzáférhetőséget, egyszerű tisztítást és a keresztszennyezés csökkentett kockázatát teszi lehetővé.

Súlya: 1500 – 1800 kg, függően a gép kialakításától. A gép befoglaló, alapméretei kb.: 3180 x 1740 x 1500 (hosszúság x szélesség x magasság),  mm.

AZ ÖN SZÁMÁRA NYÚJTOTT ELŐNYÖK

  • GMP megfelelőségű kialakítás.
  • A könnyű hozzáférhetőség minimálisra csökkenti az újra szerszámozás és a tisztítási időket.
  • Nagymértékű rugalmasság a testreszabáshoz.
  • Szervomotoros vezérlésű kartondoboz felszedésű pozitív felnyitó rendszer védi az anyagokat.
  • Alacsony rázkódási és zajszint, a szervomotoroknak és a hevederes hajtásnak köszönhetően.

Romaco , a gyógyszeripari csomagolási megoldások világon vezető gyártója, akinek fő erősségei: a hólyagos fóliás csomagolás, szalagos megoldások, dobozolási megoldások és (steril) folyadék és por betöltő megoldások.