Vízszintes kartonozó kozmetikumokhoz

A vízszintes kartonozó: a kozmetikai és gyógyszeripari termékeknél az automata kartonozó általános igény, kivéve a legkisebb termelési egységeket. A modern gépek, amelyek egyedülállóan vagy sorba illesztve dolgozna, nagyfokú rugalmasságot nyújtanak a gyártók számára. A nagy teljesítmény, pontosság és megbízhatóság kulcs szempontok a csomagolási műveletek maximális hatékonyságánál.

Sokoldalú kartonozó gyógyszeripari és kozmetikai termékekhez

A FamarTec cég A1 jelű kartonozója alternatív mozgást végző vízszintes csomagoló, gyógyszerek és kozmetikumok előre ragasztott dobozba való töltésére. Az A1 gép működhet egyedülállóan, vagy kapcsolható bliszterező géphez, tálca töltő, tubus töltő géphez stb. Optimális teljesítménye 100 karton percenként.

A GMP szabványok szerinti kialakításnak köszönhetően a vázas felépítésű A1 gép teljes hozzáférést tesz lehetővé a karbantartás és szervizelés számára, valamint a karton váltáshoz. Mindenütt kefe nélküli motorokat használ a megbízhatóság, a hosszú élettartam és hatékonyság érdekében.

Többféle doboz záró módszer alkalmazható, réses, ragasztós vagy kombinált ragasztós, szárnyas megoldás, és a gép a csomagolandó termék tulajdonságainak megfelelően beállítható.

A kompakt kialakítás és a gyors átállíthatóság minden gyártósorban és termelési területen ideálisan használhatóvá teszi az A1 gépet, amely egy ikonokkal működő érintő képernyős ellenőrző panellel egyszerűen és könnyen irányítható és ellenőrizhető.

Opcionális egységek széles tartománya teszi lehetővé az A1 gép testreszabását a felhasználói igényekhez. Az opciók tartalmazzák a használati utasítások automatikus behelyezését, vonalkód olvasót, OCR/OCV (optikai karakter felismerő és értékelő) rendszereket, termék és az utasítás meglétét ellenőrző felügyelő rendszert, bélyegzőt, tintasugaras vagy lézeres jelölő rendszert, hibás ragasztást jelző rendszert és teljes integrációt sorszámozó rendszerekkel.

A vízszintes kartonozó előnyei

  • Egyedülálló vagy integrált kartonozó gép, 100 karton percenkénti teljesítményig
  • Opcionális megoldások teljes tartománya a felhasználó meghatározott igényei szerint
  • Réses, ragasztásos és kombinált záró módszerek alkalmazhatók
  • A gyógyszeripar igényeihez illesztve teljes GMP szerinti tervezés és kivitelezés
  • Nyitott konstrukció a gyors átállás, könnyű karbantartás és működtetés érdekében

A Famar Tec a gyógyszeripar számára gyárt automata csomagóló berendezéseket, mint a bliszterező, vial töltő és kartonozó gépek.