Vízálló ellenőrzőmérleg

Vízálló ellenőrzőmérleg: egy víz és porálló szekrénnyel, amely higiénikus kialakítása tökéletes a csomagolatlan és friss élelmiszerekhez, amiknek szigorú egészségügyi követelményeknek kell megfelelniük.

Szigorú egészségügyi kontroll a csomagolatlan, friss élelmiszerekhez

Az Anritsu SSV-i sorozatú, víz- és porálló ellenőrzőmérlegeit a csomagolatlan élelmiszerekhez tervezték. A berendezés higiénikus kialakítása lehetővé teszi a csomagolatlan friss élelmiszerek szigorú egészségügyi ellenőrzését, például hal, baromfi, és más hústermékek kontrollját. A vízálló külső azért szükséges, mert így a tisztítási folyamat során biztosítható, hogy az ellenőrzőmérleg minden egysége érintetlen és teljes mértékben működőképes maradjon, miután lemosták és sterilizálták. Az ellenőrzőrendszer nem csak a termékek súlyának mérésére és a hiányzó termékek ellenőrzésére használható, hanem szortírozható vele a termék, meghatározott tömegtartományokban. Ezen kívül adatgyűjtés és folyamatmonitorozás végezhető vele.

A vízálló ellenőrzőmérleg előnyei

  • A szabályozó egység külső burkolata rozsdamentes acél
  • A szállítószalag rendelhető vízálló és nem vízálló kivitelben
  • Nagy sebességű és nagy pontosságú mérleg
  • Akár fémdetektorral is

Anritsu Industrial solutions (http://www.anritsu-industry.com/) vizsgáló, mérő berendezéseket és termelésirányító rendszereket tervez és gyárt élelmiszer- és gyógyszeripari gyártósorokhoz.