Ellenőrzőmérleg tablettákhoz és kapszulákhoz

Ellenőrzőmérleg tablettákhoz és kapszulákhoz: a félüzemi léptékű termelő üzemben lehet javítani a hatékonyságot és csökkenteni a beruházási költségeket egy teljesen flexibilis szortírozó-ellenőrző mérleg beállításával, amely módosítás, vagy alkatrész csere nélkül képes kezelni a gyógyszerformák és méretek széles választékát.  Értékes termék veszteségének minimalizálásával még gyorsabban érzékelhető a beruházás megtérülése.

Nagy pontosságú súly szerinti válogató, amely pénzt takarít meg a veszteség csökkentésével

A CI Precision cég SADE SP440 jelű berendezése nagy pontosságú, könnyen használható és teljesen flexibilis ellenőrzőmérleg nagyobb léptékű termelő környezet számára. 260 literes garattal, 2 súlymérő csatornával és könnyen kezelhető kezelőfelülettel felszerelve a SADE SP240 óránként 9 ezer egység ömlesztett termék feldolgozására képes, +/- 1 mg pontossággal.

Az egység képes visszanyerni a „jó” tételeket egy súlyhibás sarzsból, megőrizve az értékes terméket és kevesebb veszteséget okozva. A dokumentáláshoz az egység feljegyez minden műveletet és a jelentéseket közvetlenül nyomtatóra, vagy további elemzéshez PC-re küldheti. A biztonsági hozzáférési rendszer csak a meghatalmazott személyzet számára engedélyezi a működtetést.

A rugalmasságot szem előtt tartó tervezés eredményeképpen a SADE SP240 a tabletták és kapszulák széles tartományát képes kezelni, úgy, hogy az átkapcsolásnál, az egyes gyógyszerforma típusokhoz való alkalmazkodáskor nincs szükség alkatrész cserére. A tabletták 20 x 24 mm méretig mérhetők vele, kapszulák 5 -től 00 méretig (nagyobb mérethez is illeszthető). A gépet gyorsan és könnyen szét lehet szerelni tisztításhoz és fertőtlenítéshez.

Az ellenőrzőmérleg tablettákhoz és kapszulákhoz előnyei

  • Visszanyeri a súlyhibás terméket, csökkenti a veszteséget
  • Alkatrész cseréhez való holtidő nélkül válogat sokféle gyógyszerformát
  • Alkalmas folyamatos működésre 24 óra alatt 210 000 egység teljesítménnyel
  • GMP  szerinti kialakítás, érintkező részek rozsdamentes acélból vagy PEEK-ből (poliéter-éter-keton)
  • Nagy pontosságú CI Precision (bizonylattal ellátott) mérleg

A CI Precision vezető gyártó a tabletta és kapszula szortírozó-ellenőrző mérlegeknek, mind laboratóriumi, mind üzemi felhasználásra.