Vákuumos szállítórendszer - Prémium minőségű

Vákuumos szállítórendszer: amikor szüksége van a szállítórendszere testreszabására, és még mindig érvényesek a magas, higiénés követelmények, például az élelmiszer- és gyógyszeriparban.

Alakítsa ki egyéni igényei szerint a szállítórendszerét, minőségi kompromisszum  nélkül

A Piab, piFLOW®p, a legjobb választási lehetőség, amikor első osztályú minőségű technológiára van szükség.

Standard modulokra épül fel, és ezeket majdnem végtelen lehetőségek szerint vonhatja össze, és cserélgetheti. Így is, valamennyi komponens megfelel a gyógyszer- és élelmiszeripar magas követelményeinek. Tehát, lehetősége van egyéni igényei szerint kialakítani saját szállítórendszerét, a minőség kompromisszuma nélkül.

A kialakítás nagyon leegyszerűsíti a telepítést és a felhasználást; felkínálva ezzel az alkalmazási lehetőségek széles választékát, mint a porok és granulátumok szállítása, a formázás – töltés – lezárás, vagy „big bag” töltés / ürítés vagy őrlés/osztályozás/keverés/töltés vagy tabletták/törékeny termékek szállítása, vagy robbanásveszélyes környezetekben való alkalmazás vagy higiénés alkalmazások vagy összevont alkalmazások.

Prémium minőségű acél vákuumszállító, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a vegyipar, az élelmiszeripar és a gyógyszeripar nagy igényű alkalmazásainak. A szivattyúban a COAX® technológiát, a vákuum előállításának leghatékonyabb energiahatékonyabb módját alkalmazza. A szállított termékkel érintkező anyagok megfelelnek az FDA, az 1935/2004 EK és a 10/2011 EK rendeletnek. Acélminőség ASTM 316L (rozsdamentes acél, saválló), mechanikusan polírozva. Antisztatikus szűrő és tömítések kaphatók. Higiénikus kialakítású ,automatikus szűrőtisztítással felszerelt, így rengeteg karbantartást spórol meg a felhasználónak.

A vákuumos szállítórendszer előnyei

  • Felhasznált anyagminőség: ASTM 316L.
  • ATEX bizonylatolt por-védelem.
  • Automatikus szűrő tisztítással rendelkezik.
  • Valamennyi, a szállított termékkel érintkező anyag megfelel az FDA követelményeinek.
  • A szállítószalagot az USDA útmutatásai szerint tervezték.
  • Nagy áteresztőképesség kis helyigény mellett.
  • Zökkenőmentes telepítés és könnyű használat.
  • Széles kapacitástartomány 2 és 56 liter között szállítóciklusonként (akár 15 tonna/óra).

Mint a világ számos, legnagyobb gyártójának megbízható partnere, Piab fejleszti és gyártja a vákuum szivattyúk, vákuumos szállító rendszerek és elszívó kúpok egész sorát, az automatikus anyagmozgatási és gyártás automatizálási eljárások széles választékához.