V alakú raklap-cserélő

Ha robusztus raklap-cserélő megoldást keres, akkor a fixen telepített, V alakú ralap-cserélő, az Ön megfelelő létesítménye. A raklap-cserélő az alsó pódiumon fogadja a rakományt, a padlószintre helyezi egy emelővillával vagy békával.

Teljesen automatikus és gyors, fixen telepített

Toppy, V alakú raklap-cserélő egy, egyedi, erős, V -alakú kerettel szereljük. Festett acélból készül, de egy teljesen rozsdamentes kivitel is beszerezhető. Valamennyi mozgó alkatrész hidraulikus és elektromos működtetésű. A kicserélendő raklapot a padlószinten lévő, alsó pódiumra helyezik, emelővillával vagy békával.

A ciklus indulásakor, egy raklap rögzítő-kapocs rögzíti a raklapot, és a felső szorítólemez lefelé mozog, amíg egy érzékelő a rakomány tetejét érzékeli. Ebben a helyzetben, a lemez gyengéd alátámasztást ad a rakománynak. A rakományt, amit a V -alakú keret biztosít, felemeli, és hátra fordítja. Amikor a rakomány megbillentett helyzetben van, az alsó pódium hátra mozdul a padlóra, és a raklapot elengedi. Padlószinten, a kezelő gyorsan és egyszerűen kicseréli a raklapot. Az új raklappal, a rakományt visszateszi a padlószintre, és eltávolítja.

A raklap-cserélő előnyei

  • A mozgó alkatrészeket hidraulikus és elektromos rendszerek működtetik.
  • A raklap-csere művelete kb. 1 perc 45 másodpercet vesz igénybe.
  • Erős, V alakú keret tartja meg a rakományt.
  • Automatikus raklap-cserélő.

Toppy (http://www.toppy.it/), mobil és fixen telepített raklap cserélőket, forgatókat és billentőket tervez és gyárt.