Vízpermetes autokláv

Túlhevített vízpermetes autokláv: különösen a parenterális folyadékok nagy tételeinek sterilizálására tervezték.

A kiváló, egyenletes hőmérsékletet gyorsan éri el a kamra a nagytérfogatú vízárammal

A Telstar Life-Sciences, Steridelta W autoklávok, túlhevített vízzel üzemelő autoklávok, amiket különösen a parenterális oldatok nagy tételeinek sterilizálására terveztek. Az egységek nagy teljesítményűek és GMP szerinti kialakításúak a hatályos európai sazbványok szerint: PED, CE jelölés, stb. Tömör, modul-rendszerű szerkezettel rendelkeznek, ami gyors telepítést és üzembehelyezést tesz lehetővé.

A hatékonyság tekintetében, a túlhevített vízpermetes autoklávot úgy tervezték és építették, hogy az eljárás gyorsan validálható legyen, és megbízható szabályozó rendszerrel rendelkezik, ami homogén és reprodukálható hőmérséklet-eloszlást nyújt a kamrában.

A túlhevített vízpermetes autokláv előnyei

  • Magas termelési teljesítmény.
  • Kiváló hőmérséklet egyenletesség.
  • Ergonómia és rugalmasság.
  • Teljesen szaniter kialakítás.
  • Egyszerű üzemeltetés.

Telstar Life Science Solutions, beépített, automatikus feladó/leszedő rendszerrel szerelt GMP liofilizálókat, szennyeződés ellenőrző berendezéseket, befecskendezéshez és tiszta gőzhöz víztisztítókat, nedves autoklávokat , száraz hevítő kemencéket, víz desztillálókat, tiszta-gőz fejlesztőket, ipari leeresztő rendszereket, bezárt izolátorokat és mérőfülkéket tervez és gyárt.