Intravénás Tasak Töltőgép

Az intravénás tasak töltőgép -ek felületeinek, ahol a tasakkal vagy a folyadékkal érintkeznek finoman polírozottaknak kell lenniük. A nagy volumenű termelésnél a lezárást is automatikusan kell megvalósítaniuk, és a szigorú higiéniai követelményeknek megfelelően a tisztítás tervezetten egyszerű kell legyen.

Lineáris Intravénás Tasak Töltőgép

A BRAM-COR cég BFIL jelű nagy teljesítményű tasak töltő és kupakoló gépe lineáris hidraulikus körökkel működik és a termékkel érintkező részei gyorsan tisztítható tükör polírozott AISI 316L minőségű rozsdamentes acélból készülnek. Kézi és félautomata tasak töltő opciók is elérhetők.

A BFIL-A változatnál a töltés és kupakolás automatikus és egy csepp tálca fogja fel az esetleges kiömlést. Az adagolás pontossága jellemzően 99%, az áramlásmérő beállításával 99,9% elérhető. A választható kiegészítők között vannak lamináris áramlású steril védőernyők, beépített szállítószalagok és tintasugaras nyomtatók.

A BRAM-COR BFIL lineáris töltő és kupakoló gépekhez kapcsolhatók mosógépek, kupakrányomó gépek, címkéző vonalak és szállítószalagok. Programozhatók vákuumos ürítéshez, gáz és steril levegő befecskendezéshez, stb.

Egy BFIL állomás csak egy kezelőt igényel. Négy egyesített állomás óránként akár 6000 db, egyenként 500 ml-es tasakot képes megtölteni.

ELŐNYEI

  • Automatikus, félautomata és kézi működés lehetősége
  • AISI 316L anyagú, a cGMP-nek megfelelő
  • Bővíthető négy egységig
  • Vákuumos ürítés, gáz és steril levegő befecskendezés
  • Egy kezelő ellenőrzi az egész folyamatot

BRAM-COR (https://bram-cor.com) is developing and manufacturing water treatment systems. Also the company manufactures pharmaceutical processing, filling and packaging technology for liquid/sterile drug and viscous products.