Tiszta Gőz Generátor - Gyógyszeripari

A száraz telített gőzt gyógyszeripari gyártó, tiszta gőz generátor berendezések és az aktív gyógyszerhatóanyagok sterilizálására használják. A kondenzálás után a víznek elég tisztának kell lennie intravénás alkalmazáshoz éppúgy, mint a szervezetet kívülről érintő alkalmazáshoz.

Tiszta Gőz, Amely Megfelel az USP Szabványoknak, Injekciós Vízhez

A BRAM-COR cég CSPG jelű tiszta gőz generátora tisztított vizet vagy injekciós vizet alakít át tiszta gőzzé. Miután újra kondenzál, a keletkező víz teljesíti az USP injekciós vízre vonatkozó követelményeit. Alkalmazható berendezés sterilizálására és a parenterális és nem parenterális készítmények széles tartományának készítésére.

A generátorba bevezetett tisztított víz – vagy injekciós víz – ipari gőz használatával van felforralva, de használható erre túlhevített víz vagy elektromos energia is. Ezután centrifugális vagy gravitációs leválasztással gőztisztítás történik.

A tiszta gőz generátor egy forraló oszlopot és kettős csöves lemezes hőcserélőt használ. Az érintőképernyős vezérlőpanel fogad digitális és analóg jeleket is. Az automatikus egység a felhasználó választása szerint vezérli az egymás utáni lépéseket.

A BRAM-COR CSPG által igényelt ipari gőz nyomása 7,9 és 2 bar között van. Teljesítménye 20 és 8000 kg / óra között változhat.

ELŐNYEI:

  • Rugalmasság, használhat tisztított, túlhevített vagy injekciós vizet
  • Száraz telített gőzt termel
  • Gőzzel és elektromos energiával is működtethető
  • Egyszerű, egy testes forraló oszlopos eljárás
  • Változtatható kibocsátás, költségelemzés alapján

BRAM-COR (https://bram-cor.com) is developing and manufacturing water treatment systems. Also the company manufactures pharmaceutical processing, filling and packaging technology for liquid/sterile drug and viscous products.