Temperáló és bevonó gép - csokoládéhoz

Ha a jelenlegi bevonó megoldásunk túl költséges, csökkentenünk kell az üzemelési költségeket és növelni a bevonás rugalmasságát anélkül, hogy a minőséget illetően megalkudnánk. A legújabb kombinált temperáló és bevonó gép fejlett vízmentes hűtő rendszert alkalmaz, ami alacsonyabb üzemeltetési költséget, egyszerűbb üzembe helyezést és könnyebb használatot tesz lehetővé, miközben javítja a minőséget.

Minden egyben, költségcsökkentő temperáló és bevonó gép, megoldás bármely gyártósorhoz

Az Aasted Nielsen cég Tempa nevű berendezése két változatban kínálja a felhasználó körülményeihez illeszkedő legjobb választást.

A Tempa 420 is a 200 kg/óra teljesítményű kombinált bevonó és temperáló egység. Kerekes vázra van szerelve a teljes flexibilitás érdekében.

A Tempa 200 az egyedül álló temperáló egység, mint a 420-ban. 200 kg/óra teljesítményével, kerekes alapkeretével ideális, mint vizsgáló és termékfejlesztő eszköz, vagy mint termelő temperáló gép.

Az Aasted Nielsen Tempa higiénikus rozsdamentes acél szerkezetű, egyszerű a tisztítása és karbantartása a mozgatható kivitelnek köszönhetően.

Előnyei

  • Minden egyben, bevonó/temperáló, mozgatható, maximális rugalmassággal, bármely termelési helyzetre
  • Egyedülálló gépként ideális labormunkához, termékfejlesztéshez, bevethető termeléshez – nagy érték
  • Vízmentes hűtőrendszer – bevethető meglévő vagy új termelő gépsoron, minimális járulékos költséggel
  • A Nielsen-féle minőségi tervezés egyszerű működtetést, kiemelkedő minőséget és következetes megbízhatóságot

Aasted (http://www.aasted.eu) manufactures tempering machines, depositors, enrobers, cooling tunnels and moulding lines.