Tejipari röntgen detektor

A tejipari röntgen detektor elsősorban a különböző termékekben lévő szennyezőanyag észlelésére szolgál, de nemcsak a szennyeződések észlelését, hanem a termékellenőrzést is lehetővé teszi. A termékek ellenőrizhetők a hiányzó termék, a relatív súly, a számlálás, a csomagolás ellenőrzés, az érvénytelenség ellenőrzése stb. szempontjából is. Különféle modellek állnak rendelkezésre a termékek széles skálájához.

A tejipari röntgen detektor mindig az Ön feladatához optimalizált!

Az Anritsu új röntgensugaras technológiája meghaladja a mai igényes élelmiszer-feldolgozó ipar igényeit. Az XR75 ellenőrző rendszer a szennyeződések felismerésén túl a termék alaki hibáit és a csomagolás épségét is képes azonosítani. A kiválóan megtervezett, nagy érzékenységű röntgengenerátor és érzékelő kiemelkedő érzékenységet biztosít alacsonyabb energiaszinteken. Az eredmény kiváló teljesítmény, meghosszabbított élettartam és csökkentett tényleges üzemeltetési költség. Az alacsony teljesítményű röntgengenerátor csökkenti a hőtermelést, így nincs szükség hűtőrendszerre, ami 30%-kal csökkenti az energiafogyasztást. Az Anritsu XR75 röntgenellenőrző rendszer más rendszerekhez képest több mint 20%-kal csökkentheti az élettartam alatti üzemeltetési költségeket.

Működése:

Idegenanyag ellenőrzés: Az egyedülálló technológiával számos jelfeldolgozási algoritmus segítségével csak a szennyeződések jeleit dolgozza fel pontosan. Így a szennyeződések, például csavarok, kerámiadarabok, csontdarabkák és gyanták is nagy érzékenységgel észlelhetők a megfelelő algoritmus használatával, a termékek fizikai tulajdonságainak és a csomagok tulajdonságainak megfelelően.

Alakérzékelés:  Az alakot, a területet és a tömeget röntgenfelvételekből elemzi, hogy megtalálja a szabálytalanságot, beleértve a töréseket és a deformált alakot is. A hiányzó töltet is észrevehető.

Hiányzó termék észlelése: A hiányzó termékek ellenőrzésére azoknál a termékeknél van lehetőség, amelyek több különálló egységből állnak, úgy hogy akár a csomagban lévő egyes darabok tömege darabonként változik.

Egyszerű karbantartás: Nincs szükség szerszámra a szállítószalagok és görgők, beleértve az elülső burkolatot és a függönyök eltávolításához/felszereléséhez.

Könnyen kezelhető: Egyszerű, lépésről lépésre történő termékbeállítás. A termékregisztrációs menü leegyszerűsíti a paraméterbeállítási eljárásokat, a lépésről lépésre végig vezetve,  illusztrált utasításokkal.

Könnyen állítható érzékenység: A röntgennel feldolgozott kép a monitoron jelenik meg, ahol az érzékelés jelei grafikusan jelennek meg, így az érzékelési határérték könnyen beállítható.

A röntgen-ellenőrző rendszert úgy tervezték, hogy teljes mértékben biztonságosan működjön.

A detektor előnyei:

  • A termék minősége mindig garantált
  • A munkavégzés biztonsága elsődleges szempont, amelynek természetesen megfelel a berendezés
  • Több sorban érkező termékek is ellenőrizhetőek
  • Kizárhatóak bizonyos területek az érzékelésből, ezzel még tovább lehet emelni az érzékenységen
  • Egyszerű működtetés és könnyen érthető érintőképernyő

Kapcsolódó technikai írások

Anritsu Industrial solutions (http://www.anritsu-industry.com/) vizsgáló, mérő berendezéseket és termelésirányító rendszereket tervez és gyárt élelmiszer- és gyógyszeripari gyártósorokhoz.

Filenév Filetípus Fileméret
Anritsu KD74 brochure.pdf application/pdf 2.49 MB