Tejipari csomagológép

A tasakok és zacskók használata porított vagy aprított tejtermékekhez egyre népszerűbb formátum. A reszelt sajtok, a tejpor és a hasonló termékek csomagolása előnyös ebben a formában a meghosszabbított eltarthatóság, a kisebb szállítási és tárolási költségek, valamint a fogyasztók kényelme miatt. A nagyipari termeléshez nemcsak a robusztus tejipari csomagológép megoldás fontos, hanem az élelmiszereknél elengedhetetlen, hogy minden berendezés megfeleljen a szükséges egészségügyi követelményeknek.

Sima vagy álló zacskós termékekhez higiénikus csomagolás

A Bossar B3700 típusú HFFS gépet kifejezetten apróra vágott sajt és porított tejtermékek töltésére fejlesztették ki. Alkalmas nem tejtermékekhez is, amelyek fokozott egészségügyi kialakítást igényelnek.

A titánból és rozsdamentes acélból készült B3700 nemcsak könnyen tisztítható és sterilizálható, hanem rendkívül robusztus is.

A termékek széles skálájára való alkalmasság annak köszönhető, hogy képes „tiszta” és „ultratiszta” higiéniai szintek biztosításával csomagolni lamináris áramlást, UV lámpás és/vagy hidrogén-peroxidos fertőtlenítést felhasználva.

Változatok állnak rendelkezésre mind a lapos, mind az oldalredőzött tasakokhoz. A gép 140×140 mm-től 185×380 mm-ig képes tasakokat tölteni, legfeljebb 2 literes töltési térfogattal.

A hagyományos és robusztus mozgó rudas szállítórendszere folyamatosan akár 140 tasakot képes előállítani percenként.

A maximális rugalmasság érdekében opcionálisan kapható cipzár behelyezése a tasakba, tökéletesen porított vagy aprított tejtermékekhez.

TEJIPARI CSOMAGOLÓGÉP ELŐNYEI:

Folyamatos, gyors, 140 tasak/perc sebességű gyártáshoz tervezték

Megfelel az összes ipari szabványnak: WDA, USDA és UL

Teljesen higiénikus, rozsdamentes titán szerkezet a könnyű tisztítás és karbantartás érdekében

Csendes működés, 70 dB alatt

Lamináris áramlással, UV sugaras vagy hidrogén-peroxidos fertőtlenítéssel megfelel a kiemelten tisztatéri alkalmazásnak

Bossar designs and manufactures a wide range of HFFS packaging machines featuring a full-servo control system.