Tartály szárító gép - légborotvás

A nagy tartályok, tároló tankok, keverő tartályok tisztítása és higiéniai mosása kulcsfontosságú az élelmiszer- és gyógyszeripari gyártás esetén. A szárítási folyamat időigényes, hátráltatja a gyártást és csökkenti a hatékonyságot. A célirányosan tervezett és energiatakarékos, hordozható tartály szárító gép javítani fogja a gyártósor hatékonyságát és csökkenti az energiafelhasználás költségeit.

Hordozható tartály szárító gép nagyméretű keverő- és egyéb tartályok számára

A Jetair Technologies MDS700 típusú berendezése egy széles körben alkalmazható, hordozható szárító rendszer. Gyorsan csatlakoztatható keverő és egyéb tartályokhoz, valamint használható egyéb, helyi CIP csatlakozási ponttal rendelkező berendezések szárítási feladataira, szennyeződések eltávolítására.

A MDS700 különlegesen hatékony, direkt befúvásos centrifugális egységet alkalmaz. Ez hatékony és tiszta légáramot biztosít, mely egy légcsatornában, koncentráltan kerül be a szárítandó egységbe. Az egység lehetővé teszi a gyors részecske eltávolítást és feleslegessé teszi az alkoholos kendővel történő letörlést.

Tesztelve 10 500 l-es tartályokat, a MDS700 kevesebb, mit 30 perc alatt elvégzi az áthaladó egységek kezelését. A 200 l -1 500 l-es tartályok ideje 5-15 perc lehet.

A hordozható MDS700 rendszer további előnye, hogy egyszerűen csatlakoztatható tartályokhoz, keverőkhöz, a meglévő kezelői járdákat használva. Ezek után a rendszer további kezelői felügyeletet nem igényel a szárítási folyamat ideje alatt. Ez azt jelenti, hogy a MDS700 berendezés egy fő kezelői személyzettel működtethető több tartály egyidejűleg történő szárítási folyamata alatt.

A rendszer egyik legfőbb tulajdonsága a felhasználó barát, könnyen mozgatható kialakítás. Ezt egészíti ki a „előkészít-indít-megfelejtkezhet” típusú működtetés, az egyszerű érintőpanel segítségével. A kezelőpanelen az egység ki/be kapcsolható, beállítható a befúvás sebessége és ideje. A berendezés robusztus görgő kerekekkel rendelkezik, ennek köszönhetően gyorsan és biztonságosan mozgatható.

ELŐNYÖK

  • A tartályok gyorsan száríhatóak, perceken belül készen állnak a további felhasználásra
  • Az „előkészít-indít-megfelejtkezhet” típusú működtetés minimális emberi beavatkozást igényel
  • Mozgatható, több-célú, alkalmazható falon, padlón és egyéb felületeken
  • Energiatakarékos lefúvató biztosítja a termelési költségek csökkentését
  • Feleslegessé teszi a felületek alkoholos kezelését

JetAir Technologies designs and manufactures air knife drying and blow off systems for containers and consumer packaged goods.