Tangenciális szűrő - Automata, egyszer használatos

Tangenciális szűrő: (Tangential Flow Filtration – TFF) elengedhetetlen művelet a bio gyógyszergyártásban. Egy hatékony, szabályozott és dokumentált, TFF rendszer segít a termékfejlesztési és folyamatfejlesztési lépésekben, valamint a termelés során. A tapasztalt bio gyógyszergyártók tisztában vannak azzal, hogy az automatizálásba és karbantartás csökkentésébe fektetett összegek jó befektetésnek számítanak.

Teljesen automatizált, Tangenciális Szűrő, amelynek minden nedvesített részegysége egyszer használatos

A Scilog cég céljának tűzte ki a biotechnológiai folyamatok minőségének és hatásfokának növelését, az érzékelők, szűrők és egyéb folyamatelemek fejlesztésével és automatizálásával. A cég SciPure 200 rendszere egy egyszer használatos, félautomata TFF rendszer, amit egy elektronikus HMI-vel és egy speciális szoftverrel látnak el. A TFF rendszer összes nedvesített komponense, beleértve a szenzorokat is, egyszer használatos eszköz. A rendszer előre installált szoftvere lehetővé teszi a felhasználó által definiált alarmok és limitek beállítását, a biztonságos, folyamatos, kezelő nélküli működés érdekében. A rendszer reagál a szenzorból érkező visszacsatolásra, amivel biztosítja a felhasználó által meghatározott transzmembrán nyomás, vagy áramlási sebességek szimultán szinten tartását.

Előnyei:

  • Könnyen kezelhető HMI, egyedi bejelentkezési felülettel és adatgyűjtéssel
  • Biológiai oldatok félautomata bekoncentrálása és diaszűrése
  • Adatgyűjtés és export 21 CFR-rel
  • A rendszer tartalmaz hőmérséklet, nyomás és vezetőképesség érzékelő szenzorokat
  • Egyszerűen kezelhető, egyszer használatos komponensekkel

Scilog, érzékelés technológiát és automatizált laboratóriumi méretű és termelő rendszereket gyárt a bio-gyógyszer-ipar számára.