Tálcás csomagoló gép - élelmiszeripari csomagoláshoz

Az élelmiszeripari csomagolás elsődleges célja, hogy hogy megvédje az élelmiszer termékeket a megromlástól, a baktérium, penész és gomba fertőzéstől. A csomagolás védi az élelmiszert a tárolás, az elosztás és a feldolgozás során, így lényeges, hogy a csomagolás legyen megfelelően megtervezve és biztonságosan legyártva. Ugyanakkor csak kevés gép tudja kielégíteni az élelmiszeripar szigorú fertőtlenítési szabványait de a tálcás csomagoló gép tökéletesen alkalmas erre.

Költség kímélően és hatékonyan elégíti ki a csomagolási igényeket

A  Colimatic, cég által tervezett THERA tálcás csomagoló gép maximális anyaghasznosítással és minimális veszteséggel dolgozik, ami más gépekkel összehasonlítva 30%-os megtakarítást eredményez. Magas színvonalú kialakítása lehetővé teszi, hogy használója könnyen és gyorsan csomagoljon élelmiszer termékeket, a berendezés sokoldalúságának és rugalmasságának kihasználásával.

Zárt kialakítása és a rozsdamentes acél alapkeret biztosítja a szerkezet tartósságát és megbízhatóságát, miközben kiváló teljesítményt ér el a csomagolóanyag vágása és a csomag tökéletes szigetelését illetően. Az ellenálló érintésű működtető panel felhasználó barát ember-gép kapcsolatot nyújt minden munka környezetben. A THERMA távoli segítségnyújtás szolgáltatását aktiválva igen rövid reakcióidő érhető el.

A nagyipari élelmiszertermelés számára ideális módon a THERA több különböző tömítési opcióval használható, beleértve a vákuum tálcás, gyűjtő fóliás, könnyen bontható zsák fólia, gáz öblítéses és fedél záras megoldásokat. Ezen túlmenően a THERA különböző termelési teljesítményű gépeket ajánl, 6 ciklus/perc és 35 ciklus/ perc között. Modul rendszerű kialakítása alkalmassá teszi bármilyen konfigurációra, sebességre és termelési igényhez, hihetetlenül sokoldalúvá téve a gépet.

Tálcás csomagoló gép előnyei:

  • A rozsdamentes acél szerkezet elhárítja a korróziót
  • A könnyen nyitható oldal burkolatok gyors hozzáférést engednek tisztításnál és karbantartásnál
  • Nils márkájú zsírral kenve az alkatrészeket nem szennyeződik az élelmiszer
  • Minden alkatrész Bejutás Védelmi kódja 65