Szűrőlapos hulladékszűrő

Szűrőlapos hulladékszűrő: számos iparágban alapvető fontosságú a magas szennyezőanyag terhelésű folyadékok megbízható és alacsony karbantartást igénylő szűrése. Vegyszerektől az energiatermelésen keresztül az étolajig, a termék minősége gyakran függ egy hatékony szűrési eljárástól..

Szűrőkazetták kiváló szűrőpogácsa stabilitással és teljes termék-visszanyeréssel

Parker Twin Filter, vízszintes, nyomásos tányéros szűrői egy sorozat vízszintesen elhelyezett szűrőtányért tartalmaznak egy teljesen zárt, függőleges tartályban. A tányérok, az alkalmazáshoz testreszabott szűrőközeget tartalmaznak. Amint a szennyezett folyadék átáramlik a szűrőközegen, a tányérokon, a kivezető nyílás irányában, a szilárd anyag a közegen marad a képződő szűrőpogácsa formájában, amit időközönként el kell távolítani. A szűrőrendszer alkalmas 8 bar üzemi nyomás fogadására, ahol a folyadék hőmérséklete 100 C.  A  szűrőlapokon megengedett nyomásesés 3,5 bar. A Scavenger sorozat magába foglal egy végső szűrőlapot, ami a tartály legalján helyezkedik el, megszűrve azt a kis mennyiségű folyadékot is, ami egyébként ott felgyülemlene. Ez teszi a Scavenger szűrőket különösen alkalmassá a drága folyadékok feldolgozására, mivel itt, rendkívül kicsi a veszteség. A szűrőegységeket szakaszos vagy folyamatos üzemmódra tervezték.

A Szűrőlapos hulladékszűrő előnyei

  • Szabványos, karimás csatlakozók, DIN vagy ANSI szabványok szerint.
  • Számos, nyomástartó edényekre érvényes előírás szerint tervezve és bevizsgálva.
  • Szerkezeti anyagok, áteresztőképesség és szűrőközeg testreszabása rendelkezésre áll.
  • Kiváló szűrőpogácsa leürítés és visszanyerés teszik lehetővé az egyszerű tisztítást és az alacsony karbantartási igényt.

Parker Twin Filter (http://www.twinfilter.com/), a leveles és tányéros szűrők vezető gyártója a feldolgozó ipar számára.