Szoftveres márkavédelem

A gátlástalan behatolások és manipulációk megelőzéséhez, felderítéséhez és hatásuk enyhítéséhez hatékony biztonsági rendszerek szükségesek. Ezért létfontosságú felismerni és megkülönböztetni az eredeti vonalkódokat és azok újranyomott változatait az üzleti veszteségek és csaló akciók elhárításához.

Termékazonosító berendezések

A Hicof cég által kifejlesztett Alpha szoftver egy innovatív megoldás az ISO vonalkódok újranyomásának és gátlástalan manipulációk kockázatának megakadályozására. Ezzel megkülönböztethetők az eredeti vonalkódok és hamisított változataik.

A szoftver azonosítja a tűrést minden egyes a Hicof által kifejlesztett alapelvet használó vonalkódban. Ez képez egy egyedi másolat felismerő kulcsot, amelyet a Hicof felhőben tárol. Ezáltal egy okostelefon kamerájával összehasonlító vonalkód vizsgálat készülhet és a felhőben tárolt egyedi azonosító kulcs elérhető.

Az Alpha egy integrált márkavédő rendszert szolgáltat, amely könnyen beépíthető a létező sorozatszámozó infrastruktúrába is. Ez irányítja a másolat felismerést a szigorúan védett felhő adatbázis segítségével. Ezen túl taktikai biztonsági központot képez, amelynek feladata valós idejű információk beszerzése az ellátási láncról, az üzleti műveletek zökkenőmentes támogatásához.

ELŐNYEI

  • Könnyen telepíthető az okostelefon alkalmazás
  • Szigorú biztonsági védelem
  • Felhő alapú adatkezelés
  • Könnyen kapcsolható meglévő rendszerekhez
  • Kiváló, felhasználót támogató infrastruktúra

Hicof designs software and manufactures hardware as a serialization solution to labelling, tracking and controling pharmaceutical packages.