Szervo csomagológép HFFS

A hagyományos HFFS (horizontal form fill and seal – vízszintes formázó, töltő és záró) csomagológépek mechanikus bütyköket használnak a gépek szállítórendszerében. Noha ezt a technológiát széles körben használják, ezek a HFFS gépek sok mechanikai igénybevételnek vannak kitéve, és gyakori karbantartást vagy javítást igényelnek. A modern szervo csomagológép -ek növelik a megbízhatóságot, ugyanakkor a termelékenység is nő, mert a csomagolási folyamat minden lépése képes egymástól függetlenül működni.

Nagy teljesítményű HFFS Szervo csomagológép

A Bossar BMS gépsorozat gépei jelentik az első elmozdulást a mechanikus bütykös meghajtású gépektől, amelyek a HFFS szektorban mindenütt jelen voltak.

A Bossar szabadalmaztatott sebességváltó rendszerrel ellátott BMS sorozat valódi független többtengelyes működést valósít meg. Ez a szervovezérlési módszer azt jelenti, hogy a BMS gépeknek sokkal kevesebb mechanikusan mozgó alkatrésze van, mint a hagyományos gépeknek, csökkentve ezzel a karbantartást, a kopást és a kapcsolódó állásidőt.

Egy másik kulcsfontosságú előny, hogy sokkal jobb hozzáférés a teljes termékúthoz. Amellett, hogy a kezelők számára jobban látható, ez megkönnyíti a gép tisztítását a higiénikus alkalmazások esetén.

Nagy figyelmet fordítottak a BMS sorozat záró egységeinek minőségére. A hegesztések ugyanolyan minőségűek, mint az előre gyártott tasaké, de képesek a formák és minták széles variációjának előállítására, amelyek megkönnyítik a termékek megkülönböztetését a piacon.

A teljes 3D érintőképernyő-vezérlés nem csak a paraméterek egyszerű programozását és a termékváltást teszi lehetővé, hanem a folyamat állapotának teljes diagnosztikáját és megjelenítését. Azonnal elérhetők kézikönyvek és hibaelhárítási útmutatásokat is.

A BMS sorozat 10% -os termelékenységnövekedést eredményez a hagyományos teljesen mechanikus HFFS alternatívákhoz képest, gyorsabb a megtérülés és növekszik a hatékonyság.

SZERVOVEZÉRELT CSOMAGOLÓGÉP ELŐNYEI

  • Szabadalmaztatott szervovezérelt szállítórendszer 10% -kal növeli a vonal hatékonyságát
  • Sokféle tasakmintát képes előállítani, amelynek zárása megegyezik az előre gyártottéval
  • Kevés karbantartást igényel a sokkal kevesebb mechanikai alkatrésznek köszönhetően
  • A könnyű hozzáférés a gép minden részéhez felgyorsítja a tisztítást
  • Opcionálisan választható cipzárral, kifolyóval és szívószállal

Bossar designs and manufactures a wide range of HFFS packaging machines featuring a full-servo control system.