Szervesanyag eltávolító alagutak ampullákhoz, fiolákhoz és palackokhoz

Szerves anyag eltávolító alagutak: távolítsa el szerves anyag tartalmát, és sterilizálja az ampullákat, fiolákat, palackokat és a hasonló üvegtartályokat.

In-line szerves anyag eltávolító kisméretű, üvegtartályokhoz

A Romaco, Macofar, szerves anyag eltávolító ampullák, fiolák, palackok és más, üvegtartályok szerves anyag tartalmának eltávolítására és sterilizálására terveztük, a lamináris áramlás alapelve szerint, forró, steril levegő (max. 340° C), felhasználásával. A tartályokat egy szállítószalag viszi át a sterilizáló alagúton, ami rozsdamentes acélhálóból készül. Az alagutak, teljes egészében, AISI 316 és AISI 304 minőségű, rozsdamentes acélból készülnek.

Az ampullák, fiolák, palackok szerves anyag tartalmának eltávolítására szolgáló alagutakat három zónára osztjuk: belépő zóna, sterilizáló zóna és hűtőzóna. A gépet felszereljük szállítószalaggal, állítható terelőlapokkal, szűrőkkel, a sterilizálás és a szerves anyag tartalom eltávolításának elősegítése érdekében.

A szerves anyag eltávolító alagutak előnyei

  • Kompatibilis a teljes Macofar Sterile sorral.
  • Az eljárás folyamatosan monitorozott, és a fő paramétereket kinyomtatja.
  • A szállítószalag megakadályozza a fiolák, alagút falak mentén való sodródását.
  • Állítható terelőlapok garantálják az egyenletes hő- és hőmérséklet eloszlást.

Romaco , a gyógyszeripari csomagolási megoldások világon vezető gyártója, akinek fő erősségei: a hólyagos fóliás csomagolás, szalagos megoldások, dobozolási megoldások és (steril) folyadék és por betöltő megoldások.

Filenév Filetípus Fileméret
Romaco Macofar Tunnel datasheet.pdf application/pdf 0.10 MB