Szerializációs adatbázis

A gyógyszeriparban a sorszámozáshoz kapcsolódó adatok kezelése létfontosságú része a pontos jelentésnek és a termék sérthetetlenségnek. A jelenlegi rendszerekben szerverek lépcsőire van szükség, a gyártósor szerverétől a gyártóhely szerverén át a társaság központ szintjéig. A rendszerint különböző gyártók által szállított egységek között interfészre van szükség, ami felveti a sérthetetlenség kérdését, ráadásul bonyolultabbá teszi a rendszert. Egy „minden egyben” rendszer túllép ezeken a kihívásokon és minden adatra vonatkozóan az „egyetlen valódi forrást” teremti meg.

Költséghatékony felhő alapú megoldás az egész szervezetre kiterjedő szerializációs adatkezelésre

A Hicof cég által kifejlesztett Amacena System egy teljesen integrált egyedi rendszer a sorszámhoz kapcsolódó adatok kezelésére a teljes szervezetre vonatkozóan.

A rendszer egy felhő bázisú feliratkozó modell, amely lényeges költség előnyöket és tartalékokat is ajánl. Van benne intézményes partner szerver opció, ahol ezt előnyösnek tartják.

A gyógyszergyártók számára további előny az adat sérthetetlenség és az egyedi eladó rendszer működésének ésszerűsítése 1-ről 4 szintűre a teljes üzletmenetre vonatkozóan, minden szinten biztosítva az adat sérthetetlenséget.

Az Amacena lehetővé teszi a törzsadatok GMP-nek megfelelő kezelését, az egész szervezetre szolgáltatva az egyetlen igaz adatforrást.

A felhő technológia lehetővé teszi a teljes integrációt külső partnerekkel, globális léptékben, beleértve a szabályozókat, szerződéses gyártó szervezeteket és a marketing engedélyezés jogosultjait.

A bevezetésnek három módja és működési lehetősége van, hogy a felhasználó meghatározott igényeihez szabható legyen, teljesen felhő, hibrid, vagy teljesen helyszíni.

ELŐNYEI

  • A magán felhő megoldás csökkenti az adatkezelés költségeit
  • Egyetlen valódi adatforrás az egész szervezetre vonatkozóan
  • Könnyű működtetés, nincs szükség külső szakértőre
  • Teljes külső integráció, beleértve a hatóságokat (válságkezelés) (marketing engedélyezés)
  • Ingyen szoftverfrissítés a felhő partnereknek

 

Hicof designs software and manufactures hardware as a serialization solution to labelling, tracking and controling pharmaceutical packages.