Az élelmiszer-előállító iparban a szendvicsek és a letétbe helyezett kekszek egyenletes, nagy volumenű előállítása kihívást jelent. A vállalatoknak olyan problémákkal kell szembenézniük, mint a változó termékméretek és -formák, a többféle lerakóanyag, valamint a magas hatékonyság fenntartása a gyakori átállások ellenére.
A Royal Houdijk Houdijk Capper a szendvicsek és a letétbe helyezett kekszek gyártásának racionalizálására szolgál. Páratlan rugalmasságot kínál az átállásokhoz, különböző termékméretek és -formák befogadására, beleértve a kerek, négyzet és téglalap alakú termékeket. Az akár 6000 szendvics/perc kapacitással nagy áteresztőképességet biztosít az élelmiszer-biztonsági előírások betartása mellett. A rendszer támogatja a különböző lerakóanyagokat, mint például a levegőztetett zsírkrémek, lekvárok, mályvacukor vagy csokoládé, így sokoldalúan alkalmazható a különböző termékigényekhez. A Houdijk Capper Mark II és Mark III modellek 1200 mm és 1800 mm közötti szalagszélességgel rendelkeznek, és az alaptortákat és szendvicseket több sorban tudják kezelni az alak és a méret függvényében, biztosítva a magas, 99+%-os általános hatékonyságot. A rendszer minimális felügyeletet igényel, ami tovább növeli a működési hatékonyságot.