Szerves anyag eltávolító kemence

Szerves anyag eltávolító kemence: különlegesen, üvegedények, fiolák vagy ampullák és hőálló fémtermékek szárítására és sterilizálására fejlesztették ki, szűrt, forró levegő felhasználásával.

Sterilizálja a hőálló eszközöket nagy tisztaságú, szűrt, forró levegő felhasználásával

A Telstar Life-Sciences Pyromega kemencéit gyógyszeripari és biotechnológiai eszközök, mint üvegedények, fiolák vagy ampullák és hőálló fémtermékek sterilizálására és/vagy szerves anyag eltávolítására használják, nagy tisztaságú, szűrt, forró levegő felhasználásával, a Class 10,000 (ISO 7) vagy Class 100 (ISO 5) szerint. Az egységeket tömör kiépítésben szállítják, ahol az összes komponens könnyedén hozzáférhető, és két helyiségbe telepíthető: az egyikben beadagolják az eszközöket, a másikban kiszedik a tiszta vagy steril eszközöket.

A száraz, forró levegős, szerves anyag eltávolító kemence kiváló teljesítményt nyújt az eszközök kezelésére, amiket steril területeken és/vagy a késztermék végleges sterilizálásához használnak.

Előnyei

  • Nagyon robusztus és megbízható.
  • Szaniter kialakítás.
  • A ciklus végén a kezelt eszközök száraz állapotban kerülnek ki az eljárásból.
  • Termelési teljesítmény.
  • Egyszerű üzemeltetés.

Telstar Life Science Solutions, beépített, automatikus feladó/leszedő rendszerrel szerelt GMP liofilizálókat, szennyeződés ellenőrző berendezéseket, befecskendezéshez és tiszta gőzhöz víztisztítókat, nedves autoklávokat , száraz hevítő kemencéket, víz desztillálókat, tiszta-gőz fejlesztőket, ipari leeresztő rendszereket, bezárt izolátorokat és mérőfülkéket tervez és gyárt.