Szállítószalagok, mészégető és kalcináló kemencékhez

Szállítószalagok mészégető és kalcináló kemencékhez: a korszerű mészgyártás igen nagy léptékű eljárás, és az üzemidő kiesések, igen költségesek. Az ilyen gyárak  hatékony üzemeltetése, megbízható üzemeltetésre és kíméletlen környezetre tervezett berendezéseket igényel. Ezért, a sikeres kalcinálási művelet korszerű szállítószalag rendszerekre hagyatkozik, amiket egy bevált ipari partner szállít.

A mészgyártás teljes termékválasztéka, világszerte sikeres létesítményekkel

Raumaster, több mint 30 éve, ipari, anyagmozgatási alkalmazásokkal foglalkozik, és szállítószalagok, törők, adagolók, tároló rendszerek és ürítő rendszerek teljes sorozatát kínálja a mészfeldolgozó ipar számára.  A vállalat berendezéseivel elvégezhető a mésziszap, száraz mész, forró mészpor, frissen égetett mész, pótmész és mészkő anyagmozgatása.  Valamennyi berendezést megbízhatóságra tervezték, ami biztosítja a megszakításmentes üzemeltetést.  Különös figyelemet fordítanak a nagyobb nehézségeket jelentő, hulladék mozgatási kihívásokra, ami gyakori a kausztifikálási eljárásban, mint a nyers zaggyal kapcsolatos mészoltó nagy keret és az oldhatatlan maradék zagy.  Rausmaster, eme, nehézkes anyagmozgatási feladatokra adott, sikeres megoldásait megtaláljuk szerte a világon, és a vállalat, mésziszap adagoló csigáját széles körben, az elérhető, legkorszerűbb és legmegbízhatóbb mészüzemi adagoló berendezésnek tartják.

AZ ÖN SZÁMÁRA NYÚJTOTT ELŐNYÖK

  • Jól bevált kialakítás a kíméletlen környezetek anyagmozgatási iparág vezetőjétől.
  • Az anyagmozgatási megoldások  teljes termékválasztéka a mészfeldolgozó ipar rendelkezésére áll.
  • Valamennyi berendezést, kíméletlen környezetben is, megbízható üzemeltetésre tervezték.
  • A mésziszap adagoló csiga, az iparág egyik legelismertebb és legmegbízhatóbb, kalcinálókemence adagoló berendezése a világon.

Raumaster berendezéseket és létesítményeket tervez és épít a szilárd tüzelőanyagok és biomassza kezeléséhez.