Szalagos rejektor rendszerek

A szalagos rejektor rendszer -ek területén az Anritsu több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik, az ellenőrző és érzékelő berendezések tervezése és gyártása terén a legjobb megoldásokat kínálja ügyfeleink igényeinek megfelelően.

A szalagos rejektor rendeszerek széles választéka:

Az Anritsu a termékéfejlesztésben szerzett többéves tapasztalat alapján a különböző alkalmazásokhoz a kidobó rendszerek széles választékát fejlesztette ki.

Gyakori, hogy az alábbi okok miatt az élelmiszeripari üzemekben az ellenőrző rendszer után egy selejtezőrendszert helyeznek el.

1. Megakadályozza a termelés leállását a gyártósor leállítása miatt, amikor a hiba bekövetkezik.

2. Megakadályozza a kezelő által elkövetett gondatlan hibát (hibás termékek visszahelyezése a vonalra).

Kialakításai:

Flipper típus: A leggyakoribb selejtezőtípus a flipper. A nem megfelelő (NG) termékeket a selejtezőkapuk (karok) tolják félre. Ideális a dobozokban és vastag zsákokban lévő termékekhez. Az NG termékeket a selejtezőkapuk tolják félre

Kiejtő típus: A szállítószalag lefelé fordul, hogy az NG termékeket selejtezze. Ideális a vékony zacskókban lévő termékekhez.

Felnyíló típus: A selejt szállítószalag felfelé fordul, így az NG termék kiesik a sorból. Vékony zsákokban lévő termékekhez alkalmas

Lefúvó típus: Az NG-termékeket egy erőteljes légsugárral oldalirányban fújja ki a vonalról. Ideális kis méretű, könnyű, nagy sebességű csomagolt termékekhez.

Trip típus: Ennél a szokatlan szalagos módszernél az NG termékeket a termékáramlással keresztben futó szalagok jobbra vagy balra viszik le. Alkalmas nagyméretű, csomagolt termékek selejtezésére.

Toló típus: Az NG-termékeket egy pneaumatikusan csatlakoztatott kapu hatására oldalirányban tolják ki a sorból. Alkalmas csomagolt és vastag zsákokban lévő termékek selejtezésére.

Forgó típus: Ez a módszer egy elforduló kaput használ az NG termékek selejtezésére. Alkalmas nagy csomagokban és vastag zsákokban lévő termékek viszonylag nagy sebességgel történő selejtezésére.

Hordozó típus: Az NG termékek vízszintesen válogatódnak, a selejtezés miatti ütés nélkül. Mivel a selejtezési folyamat nem okoz sérülést, ideális a törékeny termékekhez.

Csúszda típus: A nem megfelelő termékek a csúszda megfordításakor leesnek. Ideális a viszonylag könnyű ömlesztett termékek selejtezésére.

A szalagos rejektor előnyei

  • Rozsdamentes acélból készült
  • A szállítószalag rendelhető vízálló és nem-vízálló kivitelben is
  • Szalagméreleggel, röngennel és fémdetektorral is kombinálható
  • Igényeknek megelelő kialakítás

 

Anritsu Industrial solutions (http://www.anritsu-industry.com/) vizsgáló, mérő berendezéseket és termelésirányító rendszereket tervez és gyárt élelmiszer- és gyógyszeripari gyártósorokhoz.