Szalagos ellenőrzőmérleg - élelmiszeripari

Szalagos ellenőrzőmérleg: egy speciális mérőcellával szerelték fel, így számos alkalmazáshoz, például nehéz termékek méréséhez is használható.

Az ön folyamatához optimalizált, megbízható ellenőrzőmérleg

Az Anritsu Sokoldalú SSV-f sorozat egy ellenőrzőmérleg és egy fémdetektor kombinációja, ami időt és pénzt spórol meg önnek. Ez a rendszer a SSV-f sorozatú ellenőrzőmérleg és a DUW sorozatú fémdetektor integrálásával született meg. Ezzel az integrált megoldással lehetővé teszi, hogy ön a lehető legjobban meg tudjon felelni az élelmiszer- és gyógyszeripari előírásoknak.

A rendszer segítségével nehéz dobozok, zsákok és flakonok is dinamikusan mérhetőek. Az SMF-nek (Smart Measurement Function) köszönhetően nő a termelékenység, mivel ez a rendszer gátolja a szükségtelen selejtképződést, ami a dupla termékhibáknak köszönhető. A rendszer maximális sebessége 310 termék/perc, javított 0,001g-os skálaértékkel és ± 0,01 g-os maximális pontossággal.

A szalagos ellenőrzőmérleg előnyei

  • Nagyméretű dobozok és flakonok mérésére
  • Sokoldalú mérőcellával
  • Nehéz termékekhez
  • Segítségével pénzt és időt takaríthat meg
https://www.youtube.com/watch?v=-eNMMKHm2fg

Anritsu Industrial solutions (http://www.anritsu-industry.com/) vizsgáló, mérő berendezéseket és termelésirányító rendszereket tervez és gyárt élelmiszer- és gyógyszeripari gyártósorokhoz.