Szalagos ellenőrző mérleg

A szalagos ellenőrző mérleg -ek létfontosságú szerepet játszanak az élelmiszer- és gyógyszergyártásban, mivel biztosítják a termékek súlyának egyenletességét. Az Anritsu ellenőrző mérlegek nem csak nagy sebességgel és nagy pontossággal mérik a termékeket, hanem az ügyfelek különböző igényeinek is megfelelnek, a töltőgépek visszacsatolás-szabályozásától kezdve a HACCP és a GMP támogatásáig.

Szalagos ellenőrző mérleg, ami csökkenteni a szükségtelen veszteségeket

Az Anritsu a termékértékesítésben szerzett többéves tapasztalat alapján a különböző alkalmazásokhoz az ellenőrző mérlegek széles választékát fejlesztette ki. Az ügyfelek egyedi igényeinek megfelelő megoldásokat kínálunk.

Nagy pontosság: SSV-h sorozat Nagy sebességű/nagy pontosságú erőmérleg-erőmérő cellával felszerelve. Megfelel az ipari és gyógyszeripari termékek szigorú pontossági és megbízhatósági szabványainak.

Mosható: SSV-i sorozat Víz- és porálló szekrénnyel és alkatrészekkel rendelkezik. Higiénikus kialakítása tökéletes a csomagolás nélküli és friss élelmiszerekhez, amelyek szigorú higiéniai ellenőrzést igényelnek.

Gazdaságosság: SSV-f sorozat Rendkívül sokoldalúan felhasználható nyúlásmérő terhelésmérő cellával felszerelve. Jól alkalmazható számos alkalmazáshoz, beleértve a nehéz termékeket is.

Kompakt kombinált mérleg: A kombinált ellenőrző mérleg és fémdetektor rendszer teljes termékcsaládját kínálja, akár kompakt méretben összeépítve is.

Főbb jellemzők:

Kijelzés: Ahhoz, hogy az ellenőrző mérlegek megfelelően működjenek, a működés ellenőrzését a napi működés minden szakaszában helyesen kell elvégezni: indításkor, gyártás közben és a gyártás végén. Ezeket az eljárásokat, bár szükségesek, az ezzel járó idő és erőfeszítés miatt nem mindig követik szigorúan. A Smart Guide könnyen érthető formában navigál az üzemellenőrzési és karbantartási eljárások között. Ha egy eljárást helytelenül hajtottak végre, a Smart Guide nem engedi a továbblépést, biztosítva a helyes üzemirányítást.

Napi jelentés: Az összes ellenőrző mérleg súlyadat és műveletellenőrzési (auditálási) nyilvántartás az SSV ellenőrző mérlegen helyben kerül elmentésre. A gyártás végén az adatok és a műveletellenőrzési napló E-Reportokon keresztül küldhetők el. A kézi adatgyűjtés kiküszöbölése minimálisra csökkenti a lehetséges hibákat, és egyszerűvé és hatékonnyá teszi az adatok és a napló kezelését.

Termékregisztráció Navigáció: A termékregisztrációs navigáció lépésről lépésre illusztrált utasításokkal egyszerűsíti a paraméterbeállítási eljárásokat. A képernyőn megjelenő illusztrációk segítik az egyes kulcsfontosságú eljárások megértését. Helytelen végrehajtás esetén a navigáció megáll a korrekciós művelet elvégzéséhez.

Pontos mérés: A hagyományos ellenőrző mérlegek a jelfeldolgozás után a mérőcella jelét használják az egyes termékek súlyának meghatározására, amint azok áthaladnak a mérőasztalon. Ha két csomag egyszerre van a mérőasztalon, akkor „”kettős termékhiba”” lép fel, és a rendszer kénytelen mindkét terméket hibásnak jelezni, mivel az egyes termékek súlyát nem lehet meghatározni. Az Anritsu SSV sorozatú ellenőrző mérlegek fejlesztései innovatív jelfeldolgozást, többszálú szűrést alkalmaznak, a mérleg felbontásának javításával együtt a „”dupla termék hiba”” minimalizálására. Ez egyidejűleg minimalizálja a felesleges selejtet és maximalizálja a gyártósor termelékenységét.

A selejt csökken, a hozam nő az SMF segítségével: Nagy sebességű gyártósor 200 termék/perc sebességgel. A termékek távolsága és az ellenőrző mérlegelő szállítószalag sebessége megmarad. A lassabb futás révén az SSV rendszer nagyobb pontosságot biztosít még akkor is, ha két termék egyszerre van a mérlegen.

A ellenőrzőmérleg előnyei

  • Rozsdamentes acélból készült vezérlőpulttal
  • A szállítószalag rendelhető vízálló és nem-vízálló kivitelben is
  • Nagy sebességű és nagy pontosságú mérleggel
  • Fémdetektorral is kombinálható

 

Anritsu Industrial solutions (http://www.anritsu-industry.com/) vizsgáló, mérő berendezéseket és termelésirányító rendszereket tervez és gyárt élelmiszer- és gyógyszeripari gyártósorokhoz.