Szalagos ellenőrző mérleg - higiénikus kivitel

Szalagos ellenőrző mérleg: Víz- és porálló szekrénnyel és alkatrészekkel rendelkezik. Higiénikus kialakítása tökéletes akár a csomagolás nélküli és friss élelmiszerekhez, amelyek szigorú higiéniai ellenőrzést igényelnek..

Szigorú egészségügyi kontroll a csomagolatlan, friss élelmiszerekhez

Az Anritsu SSV-i sorozatú, víz- és porálló ellenőrzőmérlegeit a csomagolatlan élelmiszerekhez tervezték. A berendezés higiénikus kialakítása lehetővé teszi a csomagolatlan friss élelmiszerek szigorú egészségügyi ellenőrzését, például hal, baromfi, és más hústermékek kontrollját. A vízálló külső azért szükséges, mert így a tisztítási folyamat során biztosítható, hogy az ellenőrzőmérleg minden egysége érintetlen és teljes mértékben működőképes maradjon, miután lemosták és sterilizálták. Az ellenőrzőrendszer nem csak a termékek súlyának mérésére és a hiányzó termékek ellenőrzésére használható, hanem szortírozható vele a termék, meghatározott tömegtartományokban. Ezen kívül adatgyűjtés és folyamatmonitorozás végezhető vele.

Főbb jellemzők:

Kijelzés: Ahhoz, hogy az ellenőrző mérlegek megfelelően működjenek, a működés ellenőrzését a napi működés minden szakaszában helyesen kell elvégezni: indításkor, gyártás közben és a gyártás végén. Ezeket az eljárásokat, bár szükségesek, az ezzel járó idő és erőfeszítés miatt nem mindig követik szigorúan. A Smart Guide könnyen érthető formában navigál az üzemellenőrzési és karbantartási eljárások között. Ha egy eljárást helytelenül hajtottak végre, a Smart Guide nem engedi a továbblépést, biztosítva a helyes üzemirányítást.

Napi jelentés: Az összes ellenőrző mérleg súlyadat és műveletellenőrzési (auditálási) nyilvántartás az SSV ellenőrző mérlegen helyben kerül elmentésre. A gyártás végén az adatok és a műveletellenőrzési napló E-Reportokon keresztül küldhetők el. A kézi adatgyűjtés kiküszöbölése minimálisra csökkenti a lehetséges hibákat, és egyszerűvé és hatékonnyá teszi az adatok és a napló kezelését.

Termékregisztráció Navigáció: A termékregisztrációs navigáció lépésről lépésre illusztrált utasításokkal egyszerűsíti a paraméterbeállítási eljárásokat. A képernyőn megjelenő illusztrációk segítik az egyes kulcsfontosságú eljárások megértését. Helytelen végrehajtás esetén a navigáció megáll a korrekciós művelet elvégzéséhez.

Pontos mérés: A hagyományos ellenőrző mérlegek a jelfeldolgozás után a mérőcella jelét használják az egyes termékek súlyának meghatározására, amint azok áthaladnak a mérőasztalon. Ha két csomag egyszerre van a mérőasztalon, akkor „”kettős termékhiba”” lép fel, és a rendszer kénytelen mindkét terméket hibásnak jelezni, mivel az egyes termékek súlyát nem lehet meghatározni. Az Anritsu SSV sorozatú ellenőrző mérlegek fejlesztései innovatív jelfeldolgozást, többszálú szűrést alkalmaznak, a mérleg felbontásának javításával együtt a „”dupla termék hiba”” minimalizálására. Ez egyidejűleg minimalizálja a felesleges selejtet és maximalizálja a gyártósor termelékenységét.

A selejt csökken, a hozam nő az SMF segítségével: Nagy sebességű gyártósor 200 termék/perc sebességgel. A termékek távolsága és az ellenőrző mérlegelő szállítószalag sebessége megmarad. A lassabb futás révén az SSV rendszer nagyobb pontosságot biztosít még akkor is, ha két termék egyszerre van a mérlegen.

A higiénikus szalagos ellenőrző mérleg előnyei:

  • A szabályozó egység külső burkolata rozsdamentes acél
  • A szállítószalag rendelhető vízálló és nem vízálló kivitelben
  • Nagy sebességű és nagy pontosságú mérleg
  • Akár fémdetektorral is szerelhető
https://www.youtube.com/watch?v=-eNMMKHm2fg&t=1s

Anritsu Industrial solutions (http://www.anritsu-industry.com/) vizsgáló, mérő berendezéseket és termelésirányító rendszereket tervez és gyárt élelmiszer- és gyógyszeripari gyártósorokhoz.