Sarzs rendszerű automatikus temperálógép közepes léptékű termeléshez
A Hacos cég HMT jelű gyártmánya szakaszos üzemű automatikus temperálógép, amely használható, mint kézi kerekes gép, de fel van szerelve automatikával is; így is hatékony olvasztó.
Ha a csokoládé már temperálva van, a temperálórendszer kikapcsol, nagyon alacsonyan tartva az energiafogyasztást, ez azt jelenti, hogy ez az eszköz energiahatékony. A fűtőpulzus arra szolgál, hogy gyorsan újra lehessen melegíteni a csokoládét, ha esetleg „túl van temperálva”. Használható kézi öntésénél vagy félautomata öntőgépsorral kombinálva.
Hacos, csokoládé feldolgozó gépeket tervez, fejleszt, épít és telepít. A formázó és hőkezelő gépektől a bevonó gépekig és hűtőalagutakig, pörgetve formázó gépekig, beleértve a kerületi sebesség elvén üzemelő gépeket is. Hacos a közepes teljesítmények szakértője: fél-automatikus, de még így is, nagyon rugalmas csokoládé feldolgozó gépek.