Szakaszos diszpergáló gép, koptató hatású termékekhez

Szakaszos diszpergáló gép koptató hatású termékekhez: olyan keverési és diszpergáló feladatokhoz, amik hagyományos keverő eszközökkel nem lehet elvégezni, a forgó-/állórész alapelven működő berendezések, gyakran alkalmasak.  Ez egy nagy teljesítményű diszpergáló gép, emulziók és szuszpenziók szakaszos előállításához, ami stator-rotor elven működik, és egyedi módon, erősen koptató hatású anyagok feldolgozására is alkalmas.

Felső csapágyazású, forgó-/állórész meghajtású diszpergáló gép, erősen koptató hatású termékekhez

Az IKA, Ultra-Turrax UTS berendezés, egy megoldás a koptató hatású termékek keverésére és diszpergálására, amikor a hagyományos keverő berendezéseket nem lehet használni.  A forgó-/állórész alapelven működő berendezés tartalmaz egy motort, rögzítő karimát, toldó rudakkal szerelt állórészt, egy forgórészt és egy rotor meghajtó tengelyt.  Generátornak is nevezett diszpergáló szerszámok széles választéka teszi az egységeket a legtöbb keverési feladathoz adaptálhatóvá. A tengely tömítése a motor karimára rögzül, és ezért, soha nem kerül érintkezésbe a termékkel.  Ezeket az egységeket, fentről lefelé, átlós vagy excentrikus beépírésre tervezték.  Ezeket egyaránt használhatják nyitott vagy nyomás alatti tartályokban.  Nyitott tartályban való üzemelés esetében, az egységeket falra szerelik, vagy padlóra telepítik. Az UTS diszpergáló gépek valamennyi változata, egyedülálló az erősen koptató hatású anyagok feldolgozására való egyedi képessége miatt.  Az egységek 500 – 1.700 liter. tartálytérfogathoz tervezettek

AZ ÖN SZÁMÁRA NYÚJTOTT ELŐNYÖK

  • A legtöbb keverési feladathoz adaptálható, a rendelkezésre álló diszpergáló szerszámok (generátorok) széles választékának köszönhetően.
  • A termékkel érintkező valamennyi alkatrész rozsdamentes acélból készül.
  • CIP és SIP tisztítás, egyaránt lehetséges.
  • Akár 10 bar nyomás alatt is üzemeltethető.
  • Beszerezhető fokozatmentes sebességszabályozással is.

Világszerte vezető laboratóriumi berendezéseire építve, IKA Process (http://www.ikaprocess.com/), a diszpergáló gépek, homogenizálók, keverők, sugár-áramú keverők és dagasztógépek, egy játékszabályokat megváltoztató gyártója.

Filenév Filetípus Fileméret
IKA process technology brochure.pdf application/pdf 7.64 MB