Szakaszos diszpergáló gép, koptató hatású termékekhez

Szakaszos diszpergáló gép koptató hatású termékekhez: olyan keverési és diszpergáló feladatokhoz, amik hagyományos keverő eszközökkel nem lehet elvégezni, a forgó-/állórész alapelven működő berendezések, gyakran alkalmasak.  Ez egy nagyvteljesítményű diszpergáló gép, emulziók és szuszpenziók szakaszos előállításához, ami ezen az elven működik, és egyedi módon, erősen koptató hatású anyagok feldolgozására alkalmas.

Felső csapágyazású, forgó-/állórész meghajtású diszpergáló gép, erősen koptató hatású termékekhez

Az IKA, Ultra-Turrax UTS berendezés, egy megoldás a koptató hatású termékek keverésére és diszpergálására, amikor a hagyományos keverő berendezéseket nem lehet használni.  A forgó-/állórész alapelven működő berendezés tartalmaz egy motort, tögzítő karimát, toldó rudakkal szerelt állórészt, egy forgórészt és egy rotor meghajtó tengelyt.  Generátornak is nevezett diszpergáló szerszámok széles választéka teszi az egységeket a legtöbb keverési feladathoz adaptálhatóvá. A tengely tömítése a motor karimára rögzül, és ezért, soha nem kerül érintkezésbe a termékkel.  Ezeket az egységeket, fentről lefelé, átlós vagy excentrikus beépírésre tervezték.  Ezeket egyaránt használhatják nyitott vagy nyomás alatti tartályokban.  Nyitott tartályban való üzemelés esetében, az egységeket falra szerelik, vagy padlóra telepítik. Az UTS diszpergáló gépek valamennyi változata, egyedülálló az erősen koptató hatású anyagok feldolgozására való egyedi képessége miatt.  Az egységek befogadóképesség tartománya: 500 – 1.700 liter.

AZ ÖN SZÁMÁRA NYÚJTOTT ELŐNYÖK

  • A legtöbb keverési feladathoz adaptálható, a rendelkezésre álló diszpergáló szerszámok (generátorok) széles választékának köszönhetően.
  • A termékkel érintkező valamennyi alkatrész rozsdamentes acélból készül.
  • CIP és SIP tisztítás, egyaránt lehetséges.
  • Akár 10 bar nyomás alatt is üzemeltethető.
  • Beszerezhető fokozatmentes sebességszabályozással is.

Világszerte vezető laboratóriumi berendezéseire építve, IKA Process (http://www.ikaprocess.com/), a diszpergáló gépek, homogenizálók, keverők, sugár-áramú keverők és dagasztógépek, egy játékszabályokat megváltoztató gyártója.

Filenév Filetípus Fileméret
IKA process technology brochure.pdf application/pdf 7.64 MB