Szakaszos diszpergáló gép, alsó adagolású tartályokkal

Szakaszos diszpergáló gép, tartályok aljába történő beépítéshez: amikor az eljárása nagy teljesítményű keverést vagy diszpergálást igényel, de a hagyományos keverő eljárások nem alkalmazhatók,  a hozzáférés vagy egyéb korlátok miatt, Önnek egy alsó tartálybeépítésű berendezésre van szüksége.  A keverést, emulzióképzést és diszpergálást ezekkel az egyszerű, tömör építésű egységekkel végezheti el, amiket a tartály aljára szerelhet fel.

Alsó beépítésű keverés, egyszerű de biztonságos kialakítással

Az IKA, Ultra-Turrax UTE terméke, egy nagyteljesítményű diszpetgáló gép, amit  tartályok aljába történő beépítéshez terveztek.  Szakaszos üzemmódban keveri össze, emulzifikálja és diszpergálja a szabadon áramló folyékony közegeket, akár 5.000 mPas viszkozitással is.  Az egység az álló-/forgórész alapelven működik, és generátorok széles választéka képes az eljárást az Ön igényeihez igazítani.  Erős örvénykúpok vagy a termék levegőfelvétele nem fordul elő, amit a tartály alacsony szintű töltése, vagy a keverés közben elvégzett leürítése okozhatna.  Az egységek tömör építésűek, és egyszerűek, elsődlegesen egy motorból, egy rotor meghajtó tengelyből, egy diszpergáló szerszámból (generátor) és egy szerelőkeretből felépítve.  A tengely tömítése, egyszerűen karbantartható, mechanikus típus, több változatban, függően az adott alkalmazástól.  Rendelkezik sebesség szabályozó, különleges épírési anyagú és különleges felületi kikészítésű változatokkal.  Az egységek  70 – 4.000 liter. tartálytérfogathoz tervezettek

Szakaszos diszpergáló gép előnyei:

  • Egyszerű és robusztus kialakítás.
  • Diszpergáló szerszámok széles választéka teszi lehetővé a legtöbb keverési feladathoz való adaptálást.
  • CIP és SIP tisztítás, egyaránt lehetséges.
  • A termékkel érintkező valamennyi alkatrész rozsdamentes acélból készül.

 

Világszerte vezető laboratóriumi berendezéseire építve, IKA Process (http://www.ikaprocess.com/), a diszpergáló gépek, homogenizálók, keverők, sugár-áramú keverők és dagasztógépek, egy játékszabályokat megváltoztató gyártója.

Filenév Filetípus Fileméret
IKA process technology brochure.pdf application/pdf 7.64 MB