Szakaszos csokoládé feldolgozósor, vízszintes golyósmalommal

Szakaszos csokoládé feldolgozósor vízszintes golyósmalommal: A kakaó likőr, kakaópor, cukor és lecitin keverésére és finomítására több módszert is használnak. Ezt elvégezhetjük egy vízszintes golyósmalomban és folyadék kúpos bevezetésével.

Csokoládé masszák finom feldolgozása

Az Royal Duyvis Wiener (Probat Food) EMA-Choc szakaszos feldolgozósorok teljesítménye akár 250 kg/h, 450 kg/h vagy 1000 kg/h lehet, függően a golyósmalom típusától. A leleményes megközelítés összevon egy elő-keverőt egy golyósmalommal, közbenső és/vagy finom őrléshez, ami egy hatékony és fenntartható termelési eljárást eredményez.

Alkalmas a kristály- és porcukor alapú receptekhez. A vízszintes és kúpos őrlőegység olyan áramlási jelleggel rendelkezik, ami lehetővé teszi a 20 mikron (d90) alatti, rendkívül finom frakció előállítását. Az erősen kopásálló anyagok garantálják az őrlő-szerszámok maximális élettartamát, kisebb mértékű kopást és a termék legalacsonyabb vas-felvételét.

AZ ÖN SZÁMÁRA NYÚJTOTT ELŐNYÖK

Kristály- és porcukorhoz egyaránt alkalmas.

  • Termék-finomság és homogenitás.
  • Rendkívül kismértékű kopás és gyakorlatilag nincs karbantartási költség.
  • Magas szintű rugalmasság a különböző receptek és üzemi elrendezés szempontjából.
  • Egyszerű, teljesen automatizált, termelési gyakorlati tapasztalatot nem igényel.

A kakaófeldolgozó és csokoládégyártó gépek,  világon vezető gyártója.