Szakaszos csokoládé feldolgozósor vízszintes golyósmalommal: A kakaó likőr, kakaópor, cukor és lecitin keverésére és finomítására több módszert is használnak. Ezt elvégezhetjük egy vízszintes golyósmalomban és folyadék kúpos bevezetésével.
Az Royal Duyvis Wiener (Probat Food) EMA-Choc szakaszos feldolgozósorok teljesítménye akár 250 kg/h, 450 kg/h vagy 1000 kg/h lehet, függően a golyósmalom típusától. A leleményes megközelítés összevon egy elő-keverőt egy golyósmalommal, közbenső és/vagy finom őrléshez, ami egy hatékony és fenntartható termelési eljárást eredményez.
Alkalmas a kristály- és porcukor alapú receptekhez. A vízszintes és kúpos őrlőegység olyan áramlási jelleggel rendelkezik, ami lehetővé teszi a 20 mikron (d90) alatti, rendkívül finom frakció előállítását. Az erősen kopásálló anyagok garantálják az őrlő-szerszámok maximális élettartamát, kisebb mértékű kopást és a termék legalacsonyabb vas-felvételét.
Kristály- és porcukorhoz egyaránt alkalmas.
A kakaófeldolgozó és csokoládégyártó gépek, világon vezető gyártója.